Матраци Fitness - для активних людей

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 278
  • 0

Sleep & FlyFitness - колекція ортопедичних матраців з унікальними наповнювачами, вбудованою системою клімат-контролю, підвищеним рівнем комфорту і безпеки.

 

Кому підходять матраци Fitness?

 01.jpg

У колекції Фітнес представлені матраци, які витримують навантаження від 100 до 150 кг. Вони створені для максимально комфортного сну, призначені для дорослих користувачів. Підібрати розмір виробу можна майже під будь-яке ліжко - ширина буває від 70 до 180 см.

 

Жорсткість матраців в цій колекції може бути:

 

  • 3-4 (помірна);
  • 4 (підвищена);
  • 4-5 (висока);
  • 5 (екстра).

 

Такі спальні місця найкраще підходять для людей, які багато часу приділяють роботі та фізичної активності.

 

Що всередині?

01.jpg 

Кожен матрац Фітнес - високотехнологічний «бутерброд», в який може входити до семи компонентів:

 

  • мультизональний блок незалежних пружин;
  • латексована агавова койра;
  • терморегуляційна тканина;
  • підтримуюча піна;
  • меморі піна;
  • повсть;
  • борти.

 

Anatomic Multy Zone 3 - система незалежних пружин з трьома сегментами різної твердості. Ці ділянки матраца по-різному підтримують ноги, спину і голову із плечима, тому виотримаєте змогу максимально розслабити м'язи під час сну. В такому стані тіло отримує більше кисню, в м'язах не накопичується напруга, вранці не залишається відчуття здерев'яніння.

01.jpg 

Латексована койра сізалю видобувається з агави. Рослинні волокна кактуса товщі і довші, ніж у кокосових горіхів. Тому вони довше не кришаться і не ламаються. Агавова койра просочується натуральним латексом, на виході ви отримуєте пружний шар з хорошим розподілом ваги по всій поверхні.

01.jpg 

Тканина стрейч з віскозою і системою Clima Balance використовується як незнімний чохол. Це гіпоалергенний і повітропроникний матеріал, що тягнеться. Він не дає застоюватися волозі і неприємних запахам, зберігаючи матрац сухим і свіжим. З вбудованим «клімат-контролем» Кліма Баланс користуватися виробом зручно круглий рік - його не потрібно перевертати, щоб «підлаштувати» під температуру повітря в кімнаті.

01.jpg  

Піна з хвилястою і нерівною поверхнею одночасно володіє масажним і ортопедичним ефектом. Унікальна форма з ячейками стимулює кровопостачання. Вона допомагає крові без проблем доставляти кисень і поживні речовини до всіх шарів м'язової тканини і шкірі. Пружність піни забезпечує хорошу підтримку хребта, але при цьому не створює надлишкового тиску.

01.jpg 

Піна Memory Foam підлаштовується під зовнішній тиск і приймає форму тіла користувача. Це найбільш м'який шар матраца, він максимально дбайливо «працює» з плечима, головою, колінами, ступнями, стегнами. Шар меморі з «ефектом занурення» реагує не тільки на вагу, але і на температуру. Щоб його властивості виявлялися якнайкраще, в приміщенні не повинно бути холодніше 20˚С.

01.jpg 

Термоповсть - обов'язковий прошарок між пружинами і іншими шарами. Він «працює» на перерозподіл навантаження, підвищуючи пружність і жорсткість спальної поверхні.

01.jpg 

Євроборт з піни робить матрац досить жорстким по периметру, але в той же час - безпечним для користувача. Завдяки додатковому бортику виріб не деформується по краях - це особливо важливо, якщо матрацом користуються люди великої статури.

01.jpg 

Пружинний блок, шар терморегуляції, євроборт і термоповсть встановлюються в усі матраци колекції. Набір інших наповнювачів залежить від серії виробу.

 

Види і відмінності

 

У колекції Фітнес представлено 5 серій матраців:

 

  • Extra;
  • Optima;
  • Daily 2 в 1;
  • Extra Memo;
  • Optima 2 в 1.

 

Екстра - матрац з найвищим коефіцієнтом жорсткості (5), граничним навантаженням 150 кг і висотою 24 см. У цьому виробі використовуються (крім «стандартного набору») латексована койра і масажно-ортопедична піна.

 

Екстра Мемо - м'якший варіант матраца Екстра з жорсткістю 4. Замість масажної і ортопедичної піни в ньому використовується шар м'якшої меморі-піни. Граничне навантаження також становить 150 кг, висота - 24 см.

 

Оптима витримує до 130 кг. Це матрац підвищеної жорсткості (4). У ньому шар масаж і ортопедичної піни стелиться на повстяну прошарок, тому висота вироби - 23 см.

 

Оптима 2 в 1 матрац з «подвійною» жорсткістю. На одній стороні (з жорсткістю 3) вироби використовується піна Memory Foam, на іншій (з жорсткістю 4) - масаж і ортопедична піна. Висота виробу - 23 см, максимальне навантаження - 130 кг.

 

Дейлі 2 в 1 ще один матрац з двома ступенями жорсткості (4 і 5). Він витримує навантаження до 130 кг. Його додаткові шари - латексована кактусова койра і масажно- ортопедична піна. Висота виробу - 23 см.

 

Всі матраци з каталогу Фітнес - двосторонні. Якщо в назві серії немає позначки «2 в 1», обидві сторони виробу мають однакову твердість. Двосторонній матрац служить довше за односторонній - якщо на одному боці виявилися поверхневі дефекти, досить перевернути виріб, щоб користуватися ним з колишнім рівнем комфорту.

 

Sleep & Fly Fitness виробляє львівська компанія ЕММ. Використовуючи найкращі матеріали і сировину (в тому числі з Бельгії, Німеччини та Іспанії), ЕММ зберігає доступну вартість матраців завдяки власному виробництву на території України. Виробнича гарантія на всі товари з каталогу Фітнес - 18 місяців. Термін служби матраців при правильній експлуатації - не менше 10 років.



Читайте також:
Матраци для нерівних поверхонь дивана
Матраци для диванів (топпери)
Ортопедичний матрац Севен Хіт
М'які меблі для вашого офісу
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок