«Комфорт меблі»

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 267
  • 0


Всупереч загальній упередженій думці про те, що в Україні не виготовляють якісних товарів, МебліХіт продовжує знайомити Вас із вітчизняними виробниками меблів, які кропіткою працею вже давно завоювали ринок і продовжують процес модернізації та поліпшення якості роботи власних підприємств. Напевно, серед усіх характеристик меблевої продукції найбільш бажаною та запотребованою для покупців все ж залишається рівень її комфортності. Одними з найпопулярніших є меблі Taranko, Скіф, Міро-Марк, Сокме, зокрема й «Комфорт меблі», про які розповімо у цій статті. В 2004 році у місті Біла Церква було зареєстроване приватне підприємство під найменуванням «Комфорт меблі». Майже десятиліття потому воно перетворилося у масштабну меблеву фабрику повного циклу і повністю виправдало своє найменування. Сьогодні МФ «Комфорт» набула статусу національної, адже викликає довіру і відповідно попит у сотень тисяч українців. Меблеве виробництво володіє європейським сертифікатом відповідності, а матеріали відповідають вимогам ДСТУ та санітарно-гігієнічним нормам.

Основний стратегічний продукт МФ «Комфорт» – корпусні меблі у широкому асортименті. Головні конструктивні елементи корпусних меблів це: власне корпус, опори, двері, ящики та полиці. Задля об'єднання цих деталей стандартно використовують фурнітуру та закріплювальні елементи. Корпус складається зі стінок, об’єднаних між собою різними способами. За конструкцією вони можуть бути щитовими, рамочними, каркасними або комбінованими. В цілому, «Комфорт» виготовляє меблі як для дому, так і для офісу. Тому сформовано велику кількість модульних систем та дизайнерських рішень на різні споживацькі вподобання. Важливо зазначити, що це одна з небагатьох українських меблевих фабрик, яка виробляє секційні меблі. Це відносно новий тип меблів, який користується величезною популярністю не стільки у зв’язку зі своєю компактністю та ергономічністю, скільки через авангардний сучасний дизайн. Формується вона з окремих елементів-секцій, а завдяки можливості вільної зміни їх положення, приміщення розбивається на зони. Як бачимо, МФ «Комфорт» охоче й достатньо ефективно втілює сучасні інноваційні віяння у сфері меблевої індустрії.

Розглянемо детальніше, які саме типи корпусних меблів виробляє фабрика «Комфорт». В загальних словах це більш ніж 500 найменувань віталень, стінок, кабінетів, дитячих кімнат, офісних меблів і комп’ютерно-письмових столів. Інтернет-магазин МебліХіт допоможе Вам розібратися в асортименті та придбати будь-який із товарів від МФ «Комфорт», що Вам до вподоби. Ми детально розглянемо модульні вітальні з різних серій, які пропонуються у каталозі, щоб переконатися у справжньому розмаїтті дизайнерських рішень та стилів.

· Серія «Софт» для прихильників м’якого світла в інтер’єрі виготовляється з ДСП/ЛДСП у природних вільхових та горіхових кольорах, а в ролі фасадного кольору виступає ніжний березовий;

· Серія «Хвиля» МДФ з характерною хвилястою лінією в дизайні виготовляється в двох кольорах: вільха/береза і горіх/береза;

· Серія «Лібрето» для прихильників вікторіанського стилю виготовляється в двох кольорах: вільха гірська та горіх болонья.

· Серія «Рондо» з характерними закругленими елементами у дизайні, в тих самих кольорових рішеннях, що й серія «Лібрето»;

· Серія «Престиж» МДФ рамка для покупців з вишуканим смаком у двох кольорах: береза/горіх та береза/венґе;

· Серія «Класична» та «Преміум» МДФ рамка говорять самі за себе. Оформлення у кольорі вільха/горіх.

Окрім чудових віталень Ви зможете придбати: прямі та кутові функціональні комп’ютерно-письмові столи з серій «Софт», МДФ рамка «Класичний», МДФ «Рондо»; місткі дво- та тридверні шафи-купе з найрізноманітнішими стилістичними рішеннями; а також спальні та кухні на будь-який смак з різних серій.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок