Дитячі комплекти

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 274
  • 0

Як облаштувати дитячу кімнату раціонально, стильно і з комфортом? Допоможуть модульні системи - набори меблів, виконані в єдиному стилі. Чому модульні дитячі комплекти - це зручно і вигідно?

 

Плюси модульних систем для дитячої кімнати

01.jpg

Модульні меблі стануть оптимальним рішенням для будь-якої дитячої кімнати - від просторої до самої крихітної. Модуль - це свого роду «конструктор» з декількох предметів меблів, які варіюються за розміром. Всі частини модуля мають загальний дизайн і забарвлення, тому у вас не виникне проблеми з пошуком відповідних предметів, які взаємно один одного доповнюватимуть.

 

Чим хороші готові комплекти дитячих меблів:

 

  1. Мобільність. Ви можете робити перестановку в будь-який момент, «освіжаючи» житло - окремі предмети дозволяють зробити це без проблем.
  2. Надійність. Дитячі меблі з магазину МебліХіт якісно зібрані, мають гарантійний термін, виробляються з сучасних надійних матеріалів.
  3. Безпека. Її забезпечують закруглені кути, захист від випадання з ліжечка, відсутність дрібних крихких деталей, нетоксичні гіпоалергенні матеріали.
  4. Невисока вартість. Купувати ті ж предмети меблів по одному буде набагато дорожче, не кажучи вже про витрати на доставку.

 

Дитячі комплекти модульних меблів особливо оцінять власники невеликих квартир. Коли у вас є кілька різновидів шаф, комодів, ліжок і тумб, ви можете вибрати той, який поміститься в кімнаті. Набір різнорозмірних меблів дозволить зберегти максимум вільного простору для ігор і активності дитини.

 

Особливо актуальна проблема вільного місця для сімей з кількома дітьми. Комплекти для дітей дозволяють облаштувати приміщення максимально комфортно і ефективно, забезпечивши просторі спальні місця, спокійну зону для навчання, місце для відпочинку і розслаблення. Модульні комплекти допоможуть створити затишок для 2-3 дітей, не створюючи враження захаращеності простору.

 

Матеріали модульних систем для дитячої кімнати

01.jpg 

У МебліХіт продаються меблі для дітей, виконані з:

 

  1. ДСП (ЛДСП). Це пресована деревна плита з стружки, склеєна природною речовиною лінгін. Плита може бути ламінованою - тоді їй не страшна навіть 50% вологість. Термін служби 5-10 років і більше.
  2. МДФ. Це волокниста плита з дуже дрібної стружки, спресована під впливом високих температур. Вона добре тримає цвяхи і шурупи, вироби з неї виходять дуже надійними, служать до 15 років.
  3. Скло. Скло використовується в дверцятах шаф і в полицях. Прозорі дверцята створюють відчуття вільного простору і легкості.

 

ДСП і МДФ мало чим поступаються за надійністю натуральному дереву, але набагато нижчі його за вартістю. Вони довго не втрачають акуратного зовнішнього вигляду, не піддаються механічним пошкодженням, не бояться цвілі, червиць. Нові технології виробництва дозволяють їм не розшаровуватися і не розсихатися.

 

Матеріали безпечні - не виділяють токсичних речовин, їхня поверхня гладенька, без небезпеки отримати занозу, що дуже важливо в дитячій кімнаті.

 

Дизайн модульних систем для дитячої кімнати

01.jpg 

Комплекти модульних меблів - гармонійні композиції, які не вимагатимуть від вас пошуків підходящої обстановки. Ви отримуєте все і відразу - заносьте до кімнати і розставляйте як вам зручно.

 

В інтернет-магазині МебліХіт можна знайти будь-який дизайн меблів для дитячої кімнати - в класичному, модерновому або мінімалістичному стилі. Представлені в каталозі також незвичайні моделі з казковими і «технічними» мотивами для юних леді та джентльменів.

 

Меблі в нашому каталозі можна вибирати спільно з дитиною, переглядаючи всі моделі. Дозвольте дитині проявити ініціативу, обговоріть з нею можливі варіанти обстановки. Залежно від віку дизайн може бути різним.

 

  1. Дитині до 6 років потрібні меблі з округленими кутами, в теплих або нейтральних світлих кольорах, добре впливають на психіку. Вітаються прості форми, максимум м'яких деталей, оригінальні казкові або тематичні елементи.
  2. Молодшому школяреві потрібні функціональні меблі, можливо, трансформовані. Кольорові рішення можуть бути будь-якими. У цьому віці діти часто хочуть оформити свою кімнату в стилі улюбленого фільму або гри.
  3. Підлітку варто придбати дитячі меблі, виконану у «дорослому» стилі. Буде потрібно багато можливостей для зберігання, хобі. Вибирайте прості і надійні, але елегантні меблі - забаганки у підлітка досить серйозні.

 

Комплекти, які пропонує інтернет-магазин МебліХіт, підійдуть і дошкільнику, і підлітку. Вони надають кімнаті індивідуальний стиль, який можна доповнити милими дрібницями, яскравим текстилем, теплими килимами на підлозі.

 

Що можна купити в МебліХіт

01.jpg 

Наш магазин зібрав і пропонує вам найкращі зразки комплектів дитячих меблів провідних українських фабрик:

 

  • Гербор холдинг;
  • Меблі Сервіс;
  • Viorina-Deko;
  • Світ меблів;
  • Letro;
  • Сокме;
  • BRW.

 

У комплект меблів можуть входити ліжка одно- та двоповерхові, шафи, полиці, тумби, комоди, дзеркала, письмові і комп'ютерні столи, стільці. Моделі варіюються за висотою, шириною спального місця, вартістю. Крім того, вони можуть бути секційними (скріпленими між собою) або мобільними (не скріпленими між собою). Перши різновид підходить для просторих кімнат, другий - для будь-яких. Купувати з МебліХіт вигідно і швидко!





Читайте також:

Матраци для нерівних поверхонь дивана
Матраци для диванів (топпери)
Ортопедичний матрац Севен Хіт
М'які меблі для вашого офісу
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок