Дизайнерські стільці для кафе і барів

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 199
  • 0

Як відомо, такі заклади, як кафе або бари, прагнуть залучити відвідувачів не тільки оригінальною кухнею чи винятковим рівнем обслуговування. Велике значення має і оформлення приміщень таких закладів. І далеко не останнє місце, в такому оформленні, займають дизайнерські стільці для барів та кафе. Про те, які бувають дизайнерські стільці і яким чином їх правильно вибирати, ми розповімо в цій статті.

01.jpg

Роль стільців в оформленні інтер'єру кафе або бару

Людям подобається перебувати в зручній і комфортній обстановці. Відвідуючи кафе чи бар, вони розраховують на те, їм буде надана можливість якісного відпочинку в оточенні красивого інтер'єру. Як правило, конкретне кафе для людини є чимось більшим, ніж місце харчування або місце зустрічі з друзями та знайомими. Ефектно оформлене кафе створює настрій. Саме тому, так популярні стильні заклади, які відрізняються від десятків їм подібних.

У процесі оформлення приміщення закладу громадського харчування велику роль відіграє меблі, яка використовується для такого оформлення. Як правило, меблі, в цьому випадку, підбирається відповідно до стилю, який обраний для всього приміщення. Проте, у кожному закладі повинна бути певна родзинка, завдяки якій, дане закладу зможе стати не схожим на своїх конкурентів. Такою родзинкою можуть бути і крісла-мішки: їх переваги та недоліки переконають вас у стильності та неординарності, а також покажуть, що вони будуть оригінальним доповненням інтер'єру. Дизайнерські стільці для бару чи кафе надають чудову можливість внести в інтер'єр то неповторний шарм, який буде створювати ауру закладу і настрій його відвідувачів.

Які бувають основні типи стільців для кафе і бару

Перш за все, слід знати, що, незалежно від стильового оформлення, стільці для барів підрозділяються на три основні категорії.

01.jpg


Барні табурети. Вироби, які пристосовані до використання в барах і не мають спинок. Як правило, це найбільш прості стільці, які можуть бути використані в будь-якому приміщенні, де є барні стійки. Слід зазначити, що дані рішення відрізняються доступністю, в плані вартості.





01.jpg


Стандартні барні стільці. Вони схожі на барні табурети. Однак, наявність спинки, як правило, не дуже високою, робить їх більш зручними для відвідувачів. Такі вироби не мають підлокітників. Тому, на них досить легко сісти. Як, втім, і встати. Вартість більшості моделей таких стільців трохи вище, в порівнянні з попереднім типом.




01.jpg


Барні крісла. Це вельми розкішні вироби, відрізняються підвищеним комфортом. У таких стільців, крім спинки, можуть бути в наявності і підлокітники. Крім того, бврние крісла, досить часто мають м'які сидів вишуканого дизайну. У кожному разі, такі рішення мають вартість дещо вищу, порівняно з двома попередніми типами.




Слід зауважити, що стільці для бару можуть мати чотири ніжки або одну ніжку з основою. В останньому випадку, стільці володіють можливістю повороту і, досить часто, регулюванням висоти.

Що стосується стільців, застосовуваних у кафе, то вони мають висоту, необхідну для використання їх за столом. Кількість різних видів і типів таких стільців воістину неймовірно. І ті й інші стільці можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Слід розуміти, що вироби з металу та якісного дерева міцніші, ніж вироби з пластику. Втім, пластичні маси також бувають різними. В принципі, якісний стілець може бути зроблений з будь-якого матеріалу.

Які стільці варто використовувати в різних випадках

Чи не торкаючись якості виробів, яке, поза всяких сумнівів, має бути, у кожному разі, на найвищому рівні, розглянемо конкретні варіанти використання тих чи інших стільців для бару і кафе в різних ситуаціях.

01.jpg

Солідні інтер'єри класичного типу припускають використання не менше солідних меблів, від якої віє старовиною і грунтовністю. Найбільш ефектно, в такому інтер'єрі, виглядатимуть вироби з натурального дерева. При цьому, такі стільці повинні бути досить красиво оформлені. Вітається наявність різьблення по дереву або фігурних елементів у складі таких стільців. Втім, класичний інтер'єр можна підкреслити і виробами з розкішними шкіряними сидіннями. Як правило, такі стільці не тільки виглядають досить ефектно, але і, в значній мірі, впливають на сприйняття всього інтер'єру приміщення.


01.jpg


Стільці з натурального дерева, але більш прості за своїм художнім оформленням, вельми вдало підкреслять переваги інтер'єрів у стилі кантрі. Слід зауважити, що оформлення закладів громадського харчування в стилі кантрі, як втім, і в екостилі, сьогодні є досить популярним трендом. Причому, все вище сказане, в однаковій мірі, відноситься і до стільців для кафе і до барних стільців.



01.jpg

Більш сучасні стилі оформлення приміщень у закладах громадського харчування припускають дещо інші акценти. Наприклад, мінімалістичний стиль або стиль хай-тек відрізняються певною легкістю і легкістю обрисів. А це означає, що вироби з дерева, в цьому випадку, будуть недоречні. А от металеві вироби припадуть як не можна до речі. При цьому, наявність на таких стільцях сидінь з тканини, шкіри або шкірзамінників дозволяє зробити їх максимально наближеними до стилю, в якому оформлено конкретне приміщення.


У кожному разі, слід розуміти, що підбір стільців для кафе чи бару повинен грунтуватися на загальній концепції інтер'єрного дизайну конкретного приміщення. Такі вироби, підібрані зі смаком, безсумнівно, стануть тими цікавинками, які зроблять інтер'єр оригінальним і досить солідним.

Детальніше.gif

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок