Black Red White

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 356
  • 0
Більшість з нас знайоме з класичною тріадою - визнаним поєднанням чорного, червоного і білого кольорів. Однак не всі знають про не менш видатному однойменному світовому холдингу, який спеціалізується на виготовленні та продажу меблевої продукції і предметів інтер'єру.

01.jpg


На чолі холдингу - найбільший виробник меблів в Польщі - компанія BlackRedWhite. За 24 роки існування на ринку вона зарекомендувала себе позитивно в усіх аспектах: починаючи від надійної якості продукції і закінчуючи оригінальними дизайнерськими рішеннями. Не дивно, що товар експортується в безліч інших країн, таких як Німеччина, США, Канада, Великобританія, Росія, Нідерланди, Чехія, Бельгія, Латвія, Греція та ін Компанія BlackRedWhite - це більш ніж 2500 фірмових торгових точок по всьому світу, власні склади і оптові представництва.

В Україні торгова марка BlackRedWhite представлена ​​в особі приватного акціонерного співтовариства "БРВ Київ". Меблі для вітчизняного ринку виготовляється безпосередньо на фабриці в місті Нововолинськ (Волинська обл.) Або ж імпортується з Польщі. Рітейлерная мережа "БРВ Київ" поступово розширюється. Грамотні фахівці меблевої сфери, допоможуть підібрати необхідні меблі для Вашого будинку, втіливши бажання клієнта створити цікавий дизайн. Оптом і в роздріб придбати меблі ви зможете за допомогою інтернет-магазину МебліХіт, магазин здатний відправити Ваше замовлення в будь-яку точку України.

Фірма процвітає і з моменту впровадження у 2002 році на український ринок встигла завоювати довіру і лояльність споживачів. BlackRedWhite піклується і про здоров'я своїх клієнтів, і про стан навколишнього середовища. Вся меблі виготовляються з екологічно чистої сировини. Фірма володіє сертифікатом BS ISO 14001:2005, а значить, керується міжнародним стандартом систем екологічного менеджменту на підприємствах. Всі меблі відповідає стандартам Європейського Союзу. Меблеві фабрики BlackRedWhite використовують у виробництві інноваційні технології: комбінують отримання тепла за допомогою електростанцій з отриманням енергії з біомаси.
 
На українському ринку ART METAL FURNITURE, фірма BlackRedWhite позиціонують себе як виробник якісних меблів за доступною ціною. Товар розрахований на споживчу аудиторію з середнім рівнем доходів. Не дивлячись на це, спектр меблевої продукції надзвичайно широкий і задовольнить, мабуть, самого вишуканого покупця.

У цілому можна виділити наступні види меблів, які пропонують клієнтам:

01.jpg

 
Меблі для кухні:
· Кухні FamilyLine - сімейні кухні, в яких багатофункціональність і утилітаризм поєднується з відчуттям затишку і комфорту:
- сучасні кухні на замовлення CAPITAL-сучасний дизайн у поєднанні з якісними матеріалами на Ваш вибір;
- Класичні кухні на замовлення ROYAL-королівська розкіш класичних елементів, втілених у дереві;
- Класичні кухні на замовлення SENTIMA-класична стилістика у поєднанні з вигідними ціновими пропозиціями;

Меблі для спальні, Вітальні, Дитячі меблі:, Передпокої , Робочі кабінети (офісні меблі):

01.jpg

 
У кожну з цих категорій входить різноманітне кількість меблевих виробів (дзеркала, журнальні столики, вішалки, декор та освітлення, стільці, столи, ліжка, шафи і т. д.). Всі вони автентичні за своєю формою, матеріалами і колірними рішеннями. Очевидно, що кожен клієнт з такого спектру зможе створити оригінальний стиль і відчути себе повноцінним дизайнером житлоплощі. Варто відзначити, що "БРВ Київ" у мережі своїх салонів пропонує послуги дизайнерів інтер'єру, які знайдуть індивідуальний підхід до кожного клієнта та нададуть професійну консультацію з питань моделювання меблевого стилю. Також фірма пропонує готові меблеві блочно-модульні системи - своєрідний конструктор з тих чи інших меблевих виробів (модулів).
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок