Як обрати диван?

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 204
  • 0
У наші дні навряд чи знайдеться хоча б одна людина, яка б не знала, що таке диван. Цей елемент інтер'єру став, мало, що не найулюбленішим місцем в якому будинку. Ми приходимо з роботи, і нас так і тягне на диван, щоб подивитися улюблену передачу, почитати книжку або, врешті-решт, просто годинку подрімати. Коли до нас приходять гості, ми, також, намагаємося всіх посадити на дивані, де вони будуть себе почувати комфортно.

f82edb55309ed816b62fb0cffb1a0535.jpg


Досі ніхто не може сказати напевно, коли і де з'явився перший диван. У Європі перший диван, який представляв собою м'яке піднесення на шести ніжках, з'явився на початку 17 століття. Як такого каркаса він не мав. Придбати диван міг далеко не кожен, і стояв він у будинках досить заможних людей.

На сьогоднішній день диван купити може абсолютно кожен. Величезний асортимент різних моделей, які відрізняються один від одного різними стильовими і дизайнерськими рішеннями, розмірами, формами, механізмами трансформації - все це робить диван прекрасним вибором для будь-якого інтер'єру.

Перед тим, як вибрати диван, необхідно добре обдумати і проаналізувати, який саме стиль дивана підійде до Вашого інтер'єру, які функції диван буде виконувати і наскільки часто використовуватися. Від правильності вибору залежить термін його експлуатації і, безпосередньо, Ваш комфорт.

Розберемо, які саме бувають дивани, і чим вони один від одного відрізняються.

Механізми трансформації


Механізм розкладки слід вибирати, відштовхуючись від таких факторів, як площа приміщення, в якому буде стояти диван, потреба в спеціальному ящику для білизни і, якщо площа приміщення дозволяє поставити диван з будь-яким механізмом - від Ваших побажань і переваг.

• Викочування.
Досить популярний механізм, що не вимагають багато зусиль для трансформації. В даному випадку достатньо просто потягнути ремінець під сидінням, і передня частина дивана виїжджає вперед, а спинка займає її місце. До переваг механізму викочування можна з легкістю віднести міцність, довговічність, компактність у складеному вигляді і просторе і зручне спальне місце. Секція для білизни в цьому варіанті не передбачена.

• Механізм розкладки Акордеон.



Процес розкладки в цьому варіанті відбувається за принципом гармошки, через що, власне, він і отримав свою назву. В даному випадку потрібно підняти сидіння дивана і висунути його вперед, тим самим утворюючи комфортне спальне місце. Перевагами цього механізму є просторе спальне місце, компактність в складеному вигляді. Також, більшість моделей з механізмом «Акордеон» комплектуються ящиками для білизни. Диван з цим механізмом буде прекрасним рішенням для просторого приміщення.

• Механізм розкладки Дельфін.



Цей тип механізму використовується в більшості випадків у виробництві кутових диванів. Процес розкладки абсолютно нескладний - за допомогою ремінця слід висунути спеціальну секцію, яка знаходиться під сидінням дивана, і в якій знаходиться друга частина спального місця. Перевагами механізму Дельфін є висока міцність, компактність у складеному вигляді і наявність просторого, рівного і комфортного спального місця. Ящик для білизни він не передбачає, хоча багато виробників роблять їх в боковінка дивана.

• Механізм розкладки Єврокнижка.



Це найпопулярніший механізм трансформації з усіх існуючих. Тут процес розкладання дивана проходить наступним чином - сидіння дивана висувається вперед, а спинка з вертикального положення переходить у горизонтальне. Дивани з механізмом трансформації Єврокнижка користуються величезною популярністю за такі якості, як міцність, довговічність, надійність, простота розкладання і складання дивана, рівне і просторе спальне місце. Крім цього, ці дивани не займають багато місця і чудово підійдуть для невеликого приміщення. Важливою перевагою цього механізму також є наявність ящика для білизни.

• Механізм розкладки клік-кляк.



Дуже практичний і функціональний вид трансформації диванів, яка відбувається за допомогою підняття сидіння до упору, після чого утворюється спальне місце. Головними його перевагами є комфортне і рівне спальне місце, простота розкладки, наявностей ящика для білизни. Крім цього, механізм клік-кляк є максимально надійним, міцним і довговічним.

• Механізм Седафлекс, або Американська розкладачка.



Цей механізм розкладається більш складним способом, маючи два складання. В даному випадку його потрібно потягнути на себе, після чого розкласти, встановивши на опорні ніжки. Механізм є міцним і довговічним. Його особливістю є наявність матраца в якості спального місця. Дивани з механізмом Седафлекс не рекомендується використовувати для щоденного сну через недостатньо рівній поверхні спального місця, проте в якості гостьового дивана він буде прекрасним рішенням.

• Механізм Французька розкладачка.



Дивани з цим механізмом трансформації розкладаються практично так само, як і дивани з механізмом Седафлекс, однак тут перед цим необхідно зняти подушки з сидіння, і тільки після цього розвернути розкладачку. Перевагами цього механізму є компактність в розкладеному вигляді і наявність просторого спального місця. Недоліками можна назвати нерівне спальне місце і низький рівень зносостійкості. Тому дивани з цим механізмом не рекомендується використовувати для щоденного сну.

• Механізм Пантограф.


Цей механізм нагадує Єврокнижку, і відрізняється тим, що сидіння дивана не виїжджає на коліщатках, а робить крок вперед. Він є максимально надійним, міцним і довговічним. Крім цього, перевагою механізму Пантограф є наявність ящика для білизни і просторе, комфортне і рівне спальне місце. Також, дивани з цим механізмом компактні в складеному вигляді і не займають багато місця.

Види диванів

• Стандартні (прямі дивани).

стандарт.jpg


Цей тип диванів, напевно, кожному знайомий ще з дитинства. І на сьогоднішній день він досі є найбільш популярним видом диванів з усіх. Таку популярність він заслужив не дарма. Прямі дивани можна поставити абсолютно в будь-яку кімнату, вони практичні, функціональні, надійні - і це далеко не весь список переваг. Крім цього, широкий асортимент прямих диванів дозволить кожному покупцеві знайти саме ту модель, яка ідеально впишеться в його інтер'єр і доповнить його вишуканістю, елегантністю, легкістю і привабливим зовнішнім виглядом.

У виробництві стандартних диванів найчастіше використовують такі матеріали, як пінополіуретан і повсть, а в якості основи - блок залежних пружин. За технічними критеріями вони відрізняються різними механізмами трансформації. Вражає кількість дизайнерських і стильових рішень, які використовуються в їх виробництві - існує безліч стилів (від суворої і вишуканої класики до легкого і яскравого Hi-Tech), форм, розмірів і т.д. Великою перевагою є те, що більшість моделей можна виконати абсолютно в будь підходящої Вам тканини.

У нашому інтернет магазині Ви зможете придбати прямий (стандартний) диван в таких містах, як Львів, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Івано-Франківськ, Ужгород, а також, в будь-якому іншому місті з доставкою по Україні.

• Кутові дивани.

угловые.jpg


Вітальня - це, безсумнівно, центр будь-якої квартири або будинку. Тут ми відпочиваємо після важкого робочого дня за переглядом улюбленого фільму або за книгою, зустрічаємо гостей і т.д. Тому для нас дуже важливо, щоб вітальня виглядала доглянуто і оригінально, розчулити всіх привабливістю і вишуканістю. Але крім зовнішніх даних, не варто забувати і про те, щоб предмети інтер'єру також були функціональними і практичними.

На сьогоднішній день все більше людей воліють купити кутовий диван. І вибір кутового дивана дійсно хороший. Широкий асортимент сучасних кутових диванів надає величезний вибір граціозних і чудових моделей, які відрізняються один від одного стильовими і дизайнерськими рішеннями, формами, розмірами, механізмами трансформації і т.д.

Також, кутові дивани Львів мають надзвичайно високими рівнями функціональності і практичності. Різні механізми трансформації дозволяють створювати прекрасне спальне місце, спеціальні ящики для білизни і т.д. Крім цього, більшість моделей кутових диванів можна виконати абсолютно в будь тканини.

У виробництві кутових диванів в основному використовуються пінополіуретан і шар повсті, який захищає його від пошкодження блоком залежних пружин, що використовує в основі дивана. Саме ці характеристики будуть для вас як керівництво з вибору кутового дивана. Наш інтернет магазин пропонує Вам купити кутовий диван в таких містах, як Львів, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Ужгород, а також в будь-якому іншому місті недорого з доставкою по Україні.

• Ортопедичний диван.

ортапедич.jpg


У наші дні часто можна зустрітися з такими випадками, коли площа житла не дозволяє нам поставити ліжко разом з ортопедичним матрацом. Але, тим не менш, наша потреба в комфортному і правильному сні нікуди не дівається. У такому випадку прекрасним рішенням буде купити ортопедичний диван.

Зовні ортопедичні дивани нічим не відрізняються від стандартного (прямого) або кутового дивана. Вся справа в його «начинці», які і забезпечують ідеальними умовами для сну.

Головною перевагою ортопедичних диванів є той фактор, що в їх виробництві в якості підстави використовують ортопедичні букові ламелі. Вони можуть бути як пружинними, так і безпружинні. В якості наповнення використовують такі матеріали, як пінополіуретан, натуральний латекс і кокосове волокно. У разі пружинних ортопедичних диванів, в їх виробництві можуть використовуватися як блок залежних пружин Bonnel (Боннель), так і блок незалежних пружин Pocket Spring (Покет Спрінг). Таке виконання дозволяє забезпечувати максимально комфортним сном і відпочинком, а також оптимальної підтримкою хребта в правильному положенні.

Купити ортопедичний диван в нашому інтернет магазині можна в таких містах, як Львів, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород, Рівне, Луцьк, а також в інших містах з доставкою по Україні.

• Дитячі дивани.

Немає нічого важливішого в світі, ніж здоров'я наших дітей. Про це необхідно пам'ятати і при покупці дитячого дивана.

Сучасне виробництво дитячих диванів пропонує величезний вибір різноманітних моделей, які відрізняються між собою формами, малюнками на оббивці, розмірами, різними дизайнерськими і стильовими рішеннями і т.д.

Основним фактором у виборі дитячого дивана є його якість і екологічність. По-перше, всі вони без винятку повинні відповідати стандартам і нормам, які потрібні для виробництва дитячих меблів. Тобто, всі матеріали, з яких виконані дитячі дивани, повинні бути екологічними та гіпоалергенними. По-друге, вони повинні бути максимально міцними, надійними, якісними і довговічними, щоб витримувати постійні дитячі «акробатичні номери». В третє, само собою, дитячі дивани повинні дарувати малюкові по-справжньому комфортний і правильний сон, який зміг би оптимально підтримувати ще тільки формується хребет у правильному положенні.

У нашому інтернет магазині у Вас є можливість купити дитячий диван від перевірених і сертифікованих виробників в таких містах, як Львів, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород, Тернопіль, Луцьк і в інших містах з доставкою по Україні.

Оббивка для диванів
Як вже говорилося раніше, у нас представлена величезна кількість диванів, для яких є можливість самостійно вибрати оббивку. І перед тим, як зробити вибір, слід також проаналізувати, які саме функції він буде виконувати. Також, слід пам'ятати, що обраного матеріалу будуть залежати і ціни на дивани.

• Диван для тимчасового відпочинку.

Такий диван, враховуючи, що він буде використовуватися для прийому гостей, перегляду телевізора або читання книги, потребує тканини, яка була б максимально зносостійкого і міцною. У такому випадку, Вам треба звернути увагу на такі тканини, як Шенілл, Флок, Люмінс, Гобелен і т.д.

Якщо у Вас в будинку живе улюбленець з гострими кігтями (наприклад, кіт), тоді ідеальним рішенням буде вибрати тканину з властивістю «антикіготь». Ці матеріали продовжать Вашому дивану життя на багато років, надійно захищаючи його від зношування і потертостей.

• Диван для щоденного сну.
Тут Вам необхідна тканина, яка поєднувала б у собі одночасно такі якості, як міцність, зносостійкість і м'якість. До таких матеріалів з упевненістю можна віднести Шенілл, Велюр, Гобелен та ін. Вони забезпечать Вас приємними і комфортними відчуттями під час сну і відпочинку.

• Диван для дитини.
Тут Вам слід подбати про натуральність оббивного матеріалу. Шенілл і тканини, до складу яких входять льон і бавовна, будуть прекрасним рішенням. Вони володіють достатньою м'якістю, щоб не натерти ніжну шкіру малюка. Також їм властиві заспокійливі властивості. У нашому інтернет магазині представлений величезний асортимент прямих (стандартних), кутових, ортопедичних і дитячих диванів від відомих вітчизняних та зарубіжних виробників.

Вони здатні прикрасити Ваш інтер'єр, доповнивши його вишуканим, граціозним, стильним і по-справжньому привабливим зовнішнім виглядом. Багатий вибір дозволить Вам вибрати вподобану модель, або ж зробити його під замовлення. Ви будете задоволені, якщо прийміть рішення купити диван в нашому інтернет магазині.

Якщо у Вас виникли питання, і Ви потребуєте додаткової консультації - звертайтеся до наших кваліфікованих менеджерів, які нададуть Вам максимально повну та професійну консультацію і відповіді на всі Ваші запитання. Спасибі, що вибрали наш інтернет магазин! Приємних покупок!

Кнопка укр.png
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок