Шафа купе з піскоматом на дзеркалі

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 484
  • 0

Сучасні меблі для спальні відрізняються різноманітністю і високим художнім рівнем. При їх виготовленні, використовуються різні технології, що дозволяють створювати справжні витвори мистецтва. Зокрема, використання скляних і дзеркальних піскоматованих поверхонь може повністю змінити сприйняття інтер'єру спальної кімнати і зробити її більш вишуканою і більш оригінальною.

02.jpg

Що таке піскоматована поверхня і в чому її перевага

Спальне приміщення - зона інтиму і відпочинку. Тому, при проектуванні його інтер'єру, слід зосередитися на створенні комфортної зони, у всіх сенсах цього слова. Як відомо, дзеркальні поверхні можуть змінювати сприйняття простору. У спальних приміщеннях, як правило, є два основних місця, в яких використовуються дзеркальні поверхні. Перш за все, це трюмо або трельяж. А, крім того, це двері шафи. Особливо зручно розміщувати дзеркальні поверхні на дверях шаф-купе. Як правило, в цьому випадку, дзеркальна поверхня займає всю поверхню дверей. У таке дзеркало зручно подивитися на себе з ніг до голови. Крім того, поверхня відбиває світло і візуально змінює розмір простору в приміщенні.

Дзеркальну поверхню можна, в значній мірі, зробити більш розкішною і вишуканою, якщо обробити її за допомогою технології пескоматування. Ця технологія передбачає обробку частини дзеркальної поверхні струменем стисненого повітря з частинками якогось абразиву. Зокрема, найбільш часто для цього використовується пісок. Регулюючи такі параметри, як сила тиск і зернистість абразиву, можна отримувати різні ступені матування гладких поверхонь. Дзеркальна поверхня може бути оброблена двома різними способами.

01.jpgПіскоструминна обробка з боку амальгами. На заданій ділянці поверхні повністю видаляється шар амальгами. А саме скло в цьому місці стає матовим. Зрозуміло, що така операція робиться з використанням спеціальних трафаретів. В результаті виходить дивовижна поверхню, яка може зробити шафу-купе неповторною і дуже вишуканою.




01.jpgПіскоструминна обробка з боку скла. У цьому випадку, амальгама залишається неушкодженою. Однак, частина поверхні скла стає матовою. Її відображення в дзеркальній поверхні створює відчуття об'єму і виглядає дійсно дуже цікаво. У цьому випадку, також, використовуються трафарети. Тому, результат завжди на найвищому рівні.

Варто зауважити, що результати роботи піскоструминного апарату не змиваються і не можуть бути пошкоджені. Адже, по суті, це подряпини і мікротріщини на гладкій поверхні. Досить часто, після процедури пескоматування, дзеркальну поверхню покривають спеціальним водовідштовхувальною рідиною, яка захищає дзеркало від бруду і від вологи.

Чому користуються популярністю шафи-купе з пескоматованими дзеркалами

Одним з основних переваг шафи-купе є його відносна компактність. Тобто, для цього шафи не потрібно залишати додатковий простір, для відкриваються дверей. Ще одним помітним перевагою таких виробів є наявність великої дзеркальної поверхні на них. Отже, купуючи шафу-купе з пескоматом на дзеркалі, можна вирішувати відразу 3 завдання, при оформленні спального приміщення:

1. Економія реального простору. За рахунок конструкції шафи-купе, можна не виділяти додаткового простору для відкривання дверей. А це значить, що більше простору залишається для розміщення інших предметів меблів і для комфортного переміщення людей. З огляду на досить компактні розміри спальних приміщень у багатьох українських квартирах, цей момент дуже важливий.

2. Візуальне розширення простору. Наявність дзеркала в будь-якому приміщенні створює додатковий ефект розширеного простору. Мова, звичайно, йде про візуальному сприйнятті людей. Проте, людина набагато комфортніше відчуває себе в просторому світлому приміщенні. Але ж дзеркала ще і відбивають світло. Як з віконного отвору, так і від освітлювальних приладів.

3. Підвищення художнього рівня інтер'єру. Застосування дзеркал, з візерунками, нанесеними в процесі пескоматування, дозволяє перетворити спальню в дуже вишукане місце. Шафа-купе з такими дзеркалами чудово підкреслює всі достоїнства інтер'єру. При цьому, візерунок завжди можна вибрати по каталогу, в момент замовлення шафи. Як правило, пропонуються кілька десятків різних візерунків, на вибір.

Де найкраще купувати шафи-купе з пескоматірованнимі дзеркалами

Шафи такого типу є досить вишуканими речами і підбір конкретного рішення для конкретної ситуації, часто викликає певні труднощі. З іншого боку, сьогодні, будь-який торговець меблями може знайти необхідне рішення. Але, ось визначити, що саме для цього покупця буде найбільш оптимальним варіантом, може далеко не кожен. З цієї причини, такі вироби варто купувати в хороших перевірених магазинах або Інтернет магазинах. Головною умовою вибору такого магазину є відмінна репутація та наявність достатньо кваліфікованих фахівців, які зможуть забезпечити потенційних покупців необхідним мінімумом інформації, для найбільш вдалого вибору.

Подробнее.gif

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок