Меблі фабрики Скіф (м.Коломия)

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 1365
  • 0
  
  Меблі фабрики Скіф (м.Коломия)  Меблі для житлових кімнат - одне зі складових нашого життя. Погодьтеся адже практично неможливо повноцінно відпочити в квартирі або будинку без меблів. До підбору меблевого гарнітура потрібно ставитися дуже уважно, так як обрані Вами меблі повинні радувати і виконувати функціональність бажань власника. Продукція випускається меблевою фабрикою "ТОВ Скіф" - це в першу чергу якісні меблі, вироблені з натуральних порід дерева, з європейськими технологіями, що представляють в собі повний цикл виробництва, що дозволяє з деревної сировини виробляти меблеві шедеври.

  Фабрика почала свою роботу близько двох років тому, але за свої два роки, встигає завоювати необхідний авторитет у покупців. Перше, що хотілося б знати споживачеві, це якість меблів які купуємо?

   Продукція, вироблена на заводі, відповідає всім стандартам якості (ГОСТ). Меблі, створені фірмою Скіф, розробляються штатними дизайнерами, що в свою чергу, допомагає розвиватися і пропонувати нові моделі ліжок, столів, шаф, тумбами і багато іншого, підкреслюючи стильність Вашого інтер'єр, а BlackRedWhite доповнить його. Купуючи наші меблі, Ви в першу чергу підтримуєте українського виробника, що в свою чергу дозволяє нам оплачувати податки згідно з податковим законодавством, створювати робочі місця. Офіційним представником нашої продукції в західному регіоні, є компанія - "МебліХіт". Ви без проблем зможете придбати меблі у Львові, Тернополі, Хмельницькому, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному, Ковелі, Чернівцях, Ужгороді та багатьох інших містах України, а в цьому Вам допоможе інтернет-магазин меблів МебліХіт.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок