Меблева фабрика Давідос

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 400
  • 0
Сьогодні неможливо уявити собі будинок або квартиру без м'яких меблів. Дивани, крісла та інші подібні предмети меблів не тільки забезпечують комфорт і затишок, але і є дуже важливими елементами будь-якого інтер'єру. Серед вітчизняних виробників м'яких меблів виділяються меблева фабрика Давідос, розташована в Дніпропетровській області, меблі ШИК Галичина, створені у Тернопільській області. У цій статті ми розповімо Вам про меблі фірми Давідос, які встигли завоювати прихильність покупців з усієї України.

01.jpg


Коротко про меблеву фабрику Давідос

М'які меблі, яка випускається під маркою Давідос відрізняються досить високим рівнем дизайнерського виконання. Слід зауважити, що фабрика Давідос є вельми наукомістким підприємством . До його складу входять три основних підрозділи, від яких безпосередньо залежить якість меблів.

Перш за все, це власна дизайн-студія, яка працює за найвищими європейськими стандартами. Дніпропетровські дизайнери уважно стежать за нововведеннями на світовому ринку м'яких меблів. Відповідно, вони забезпечують наявність оригінальної і дуже якісної продукції, яка легко може прикрасити будь-який інтер'єр.

Наявність науково-дослідного підрозділу дозволяє забезпечити максимальну ергономіку м'яких меблів цього виробника. Конструктори намагаються розробляти м'які меблі, які будуть максимально зручними для споживачів і відповідати всім анатомічним особливостям людського тіла.

Виробнича база компанії має в своєму складі імпортне обладнання, яке дозволяє забезпечити найвищу якість виробів, навіть в самих дрібних деталях. Тому, м'які меблі Давідос є однією з найпопулярніших, серед вітчизняного споживача, рішень такого типу.

Меблів Давідос мають такі основні переваги.

-Вишуканий дизайн кожного виробу

-Використання якісних і безпечних матеріалів

-Глибока опрацювання кожної дрібної деталі

Які вироби меблевої фабрики Давідос можна придбати у нас

Виходячи з вищесказаного, наша компанія намагається мати достатньо велику колекцію м'яких меблів дніпропетровського виробництва. При цьому, підбираючи асортимент, ми намагаємося виходити з найбільш поширених смаків наших клієнтів. Тим часом, компанія Давідос пропонує досить великий вибір різноманітних виробів, які можна умовно розділити на такі основні групи.

01.jpg

Дивани всіх типів. Ми готові запропонувати максимальний асортимент різноманітних диванів. При цьому, мова йде як про прямих рішеннях, та й про рішення кутових. До того ж, є досить великий вибір різноманітних типів механізмів трансформації. А кількість варіантів художнього оформлення диванів, в плані їх оббивки, величезна, в будь-якому випадку. Слід зауважити, що багато рішень є модульні вироби. А це означає, що з їх допомогою можна без проблем обставити практично будь приміщення.

01.jpg

Крісла та пуфи. М'які меблі фабрики Давідос відрізняється великою кількістю таких рішень, як різноманітні крісла всіх типів. Слід зауважити, що серед цих виробів завжди можна підібрати оптимальний варіант для приміщення будь-якого типу. Багато моделей можуть бути трансформовані в досить зручні спальні місця. Це дуже комфортно використовувати в дитячих кімнатах невеликого розміру. З точки зору естетики, крісла Давідос чудові. А ще в колекції меблів цього виробника широко представлені пуфи самих різних конструкцій.

01.jpgАксесуари. Як відомо, сучасна людина дуже цінує досконалість інтер'єру. Саме тому, в наших магазинах можна придбати велику кількість всіляких аксесуарів всіх типів, за допомогою яких можна, будь-який інтер'єр перетворити в досить оригінальне, не схоже ні на що, рішення. Як правило, такі вироби підкреслюютьособливості інтер'єру і роблять його досить індивідуальним.


Слід відзначити той факт, що дуже багато рішень даного виробника мають модульну конструкцію. А це означає, що такі вироби можуть бути, без особливих проблем, використані в найрізноманітніших приміщеннях: від житлових приміщень до великих вестибюлів в банках і державних установах. А крім того, модульна конструкція дозволяє надавати потрібну форму і розмір виробу, в залежності від необхідності і від параметрів конкретного приміщення.

Особливу увагу, при розгляді м'яких меблів Давідос, ми радимо звернути на ідеально підібрані колірні рішення. При цьому, величезний вибір різноманітних матеріалів і забарвлень оббивки дозволяють підбирати необхідні рішення під будь-які вимоги того чи іншого інтер'єру.

Як правильно вибирати м'які меблі фабрики Давідос

Як було сказано вище, м'які меблі дніпропетровської меблевої фабрики Давідос відрізняються дуже високою якістю і можуть задовольнити найвимогливіших покупців. Проте, для того, щоб придбані меблі ідеально подійшли для конкретної ситуації, слід звернути увагу на деякі моменти, які не залежать від виробника.

Перш за все, слід, підбираючи меблі, точно знати розміри і конфігурацію приміщення, в якому такі меблі будуть розміщуватися. Адже диван або крісло, або цілий набір м'яких меблів, повинні не тільки оптимально розміститися в кімнаті або залі, але і залишити достатньо вільного простору, для досить комфортного переміщення людей.

Крім того, слід мати на увазі, що купується меблі завжди повинна підходити під загальний стиль приміщення. Мало того, вона сама є найважливішим елементом такого інтер'єру. Тому, слід вдатися до поради досвідченого дизайнера, який допоможе підібрати ідеальну меблі для вирішення конкретних дизайнерських завдань і забезпечення оптимального інтер'єрного рішення.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок