Корпусні меблі. Надійність. Якість. Стиль.

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 288
  • 0
  Популярність виготовлених на замовлення корпусних меблів виникла з бумом в житловому будівництві. З'явилися різноманітні, не типові проекти житла, як багатоквартирного, так і індивідуального. Потокове виробництво меблів було не в змозі піти за зміною розмірів і планувань квартир. Легендарні готові стінки канули в лету. У майбутнього власника, завдяки нашій меблів, з'явилася можливість прямої участі у розробці дизайну своєї квартири. Корпусні меблі складається з виконаних в єдиному стильовому рішенні блоків-модулів. Меблевий гарнітуршафа-купе, комод, полиці - будь-які види нашої меблів підбираються за участю майбутніх власників подібно до дитячого конструктора. Оптимізація та економія простору, витримка єдиного дизайну та стилю кожного приміщення і всієї квартири - явні переваги розробленої і виготовленої у нас меблів. Крім того, корпусні меблі на замовлення дозволить вам безпосередньо економити гроші, як за рахунок розумних цін, так і за рахунок поступового набуття елементів, при збереженні їх дизайну та стилю. 

Секрети виробництва.

  Виготовлення меблів на замовлення складний технологічний процес - від підготовки комплектуючих матеріалів до складання готових блоків. Безперервний контроль якості на всіх етапах технологічного ланцюжка, висококваліфікований персонал і краще сучасне обладнання забезпечують виняткову якість готових виробів. У виготовленні корпусних меблів використовуються тільки сучасні, що пройшли санітарний контроль та безпечні для майбутніх власників матеріали. Ламінат-дсп, пластики, готові мдф пластини, рамкові фасади, дзеркальні та вітражні рішення - далеко не повний перелік використовуваних нами матеріалів. Величезна увага на нашому підприємстві приділяється фурнітурі - для меблів використовуються кращі зразки імпортного та вітчизняного виробництва. У роботі застосовуються тільки безпечні для здоров'я дисперсні клеї останніх розробок. Упаковка готової продукції проводиться особливо ретельно, забезпечуючи її ідеальне зберігання на складі.

Купівля корпусних меблів, повинна включати декілька аспектів, серед яких найважливіше є якісне та швидке виконання замовлень - це девіз роботи нашої компанії. Якщо ви вирішили прикрасити своє житло корпусними меблями - не роздумуйте довго - звертайтеся до нас. Купівля корпусних меблів. Ми виконаємо всі ваші побажання і фантазії по створенню єдиного сучасного дизайну і стилю квартири. Ви самі виберіть тип матеріалу для меблів, його колір і структуру. Вибір фурнітури - теж за вами. Ми допоможемо підібрати і скомпонувати меблеве рішення для будь-якого приміщення вашого будинку за вашою участю. Готові елементи будуть доставлені за місцем призначення. По збірці меблів ми можемо запропонувати три варіанти - замовник робить її сам (для цього нами розроблені докладні покрокові складальні інструкції по кожному виду продукції), наші співробітники виробляють складання у вас на квартирі, і нарешті - ви можете придбати готову вже зібрану меблі у нас. Гнучка цінова політика, різноманітні форми оплати, меблі в кредит, система бонусних знижок, гарантія на готову продукцію - все це говорить про те, що наша фірма надійний партнер у виробництві корпусних меблів на замовлення. І немає підстав не звернутися до нас.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок