Шафи-купе - просте рішення для кімнати

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 400
  • 0

Хочете вибрати шафу, з якою буде мінімум проблем? Шафи-купе - «мастхев» будь-якої квартири. Вони практичні, зручні, місткі і вимагають мінімуму уваги і догляду. Дізнайтеся більше про переваги шаф-купе МебліХіт і вибирайте найкращі меблі!

 

Що таке шафа-купе

01.jpg 

Шафи, в які можна прибрати все - ось що таке шафи-купе. Зазвичай вони займають всю висоту кімнати - від підлоги до стелі. До них можна прибирати будь-який одяг - короткий і довгий, на вішалках і складений. У такі шафи відмінно поміщаються аксесуари, взуття, головні убори, побутова техніка, прасувальні дошки і багато іншого. Що покласти в шафу - залежить тільки від вас. Велике число поличок, вішалок і ящиків дозволить компактно і зручно розташувати що завгодно, включаючи також побутову хімію, інструменти, прикраси і т.д.

 

Шафа-купе може складатися з модулів різних типів:

 

  • стійок для взуття;
  • високих і низьких вішалок;
  • зовнішніх і внутрішніх полиць;
  • висувних і розпашних ящиків;
  • ніш для великих побутових приладів.

 

Набір модулів залежить від обраної моделі шафи-купе. Зазвичай вони розташовуються за розсувними дверцятами, але іноді кілька поличок для дрібниць виносяться на торцеву частину шафи.

 

Шафа-купе - відмінний вихід, якщо ви хочете зберігати максимум речей в одному місці. Вона дозволить звільнити кімнату від зайвих меблів і техніки, створюючи відчуття простору і порядку.

 

Переваги шаф-купе

01.jpg 

Шафи-купе - гардеробна в мініатюрі, повністю зберігає зручність і функціонал. На відміну від звичайних шаф, моделі купе:

 

  1. Легко відкриваються і закриваються. Ключ не потрібний - розсувні дверцята можна рухати навіть одним пальцем. З ними впорається будь-який член родини.
  2. Практично не збирають пилу. Займаючи весь простір від підлоги до стелі, шафи-купе не збирають пил і бруд ні під собою, ні згори. Щоб підтримувати їх в чистоті, достатньо іноді протирати дверцята і відкриті полиці (якщо вони є), а також пилососити напрямні дверей за допомогою вузької насадки.
  3. Бувають з будь-якою конфігурацією. Можна замовити шафу для вітальні, спальні, дитячої і т.д. У кожному варіанті пропонується найбільш підходящий комплект модулів та їхній розмір.
  4. Бувають кутовими. Просторі шафи займають все кутовий простір, використовуючи його максимально ефективно. У таких шаф дверей не розсувні, а розпашні.

 

Шафи-купе найчастіше виготовляються з ДСП і ЛДСП - естетичного невибагливого матеріалу, який не вимагає особливого догляду. Меблі з ДСП добре витримують не тільки повсякденну експлуатацію, але і «екстремальну» активність дітей і домашніх тварин. Шафа-купе з ДСП довго зберігає привабливий зовнішній вигляд, її легко можна полагодити, а підтримка в чистоті практично не вимагає зусиль.

 

Ще один плюс шаф-купе - широкі можливості оформлення. Їхній корпус зазвичай виконується в природних тонах (під дерево), а дверцята можуть бути:

 

  • з ЛДСП і МДФ, в колір корпусу;
  • з кольорового скла;
  • з дзеркала.

 

Вони можуть оформлятися фотодруком на склі, можуть «складатися» з матеріалів різних типів і т.д. Підібрати дизайн до будь-якого приміщення - не проблема, особливо якщо ви купуєте меблі, зроблені за індивідуальним замовленням.

 

Сучасний дизайн шаф-купе робить їх сумісними з інтер'єрами практично всіх типів - від мінімалізму до хай-тек. Такі меблі можна легко оформити в японському стилі або «підігнати» під авангард за допомогою насичених кольорів. Шафа-купе спокійних тонів відмінно впишеться в кімнату в скандинавському, прованському, американському або середземноморському стилі.

 

Особливості шаф-купе

01.jpg 

Про що потрібно знати перед покупкою шафи-купе? Є кілька правил підбору таких меблів під кімнату:

 

  • шафа-купе велика - стежте, щоб в кімнаті залишилося достатньо вільного місця;
  • шафа не повинна вибиватися із загального стилю кімнати - вона повинна відповідати за кольором або іншим меблям, або стінам;
  • дзеркала не повинні порушувати психологічний комфорт - встановлюючи шафу з дзеркалом в спальні, стежте, щоб вона не відображала вас, коли ви лежите в ліжку;
  • шафа для дитини купується «на виріст» - її краще оформляти не в дитячому стилі, а в нейтральному, відповідному для використання в «дорослій» кімнаті.

 

Важливо пам'ятати - шафи-купе з ДСП гарні не для всіх приміщень. Наприклад, не варто ставити їх у ванній або на балконі, навіть якщо знайдуться варіанти, які підходять за розмірами. Висока вологість, її коливання і різка зміна температури погано позначаться на матеріалі корпусу шафи.

 

Шафи-купе від МебліХіт

01.jpg 

Де купити хорошу шафу-купе? В каталозі МебліХіт знайдуться меблі на будь-який смак! Дві сотні моделей стильних сучасних шаф вже чекають в каталозі магазина. Навіть якщо вам не попадеться «шафа мрії», завжди можна вибрати виготовлення унікальних меблів під замовлення.

 

Чим хороші шафи-купе МебліХіт:

  • виконані з якісних матеріалів;
  • можна купити зі знижкою і в розстрочку;
  • оформлені естетично і сучасно;
  • поставляються в рекордні терміни;
  • доступні за ціною.

 

Підбір шафи-купе на сайті магазина займе всього пару хвилин - зручний пошук дозволить знайти підходящі варіанти за вартістю, габаритам, матеріалами і бажаним брендом. МебліХіт надає гарантію на всі товари, а консультанти магазину допоможуть підібрати найкращі меблі для кімнат будь-якого типу.

 

Хочете купити гарну, надійну і містку шафу-купе? Заощаджуйте без шкоди якості - вибирайте і замовляйте її на МебліХіт!

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок