Модульні дивани

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 100
  • 0
Модульні дивани з`явились на нашому ринку недавно. Раніше їх поставляли з-за кордону, і ціна на них була вище середнього. На сьогоднішній день модульні дивани виготовляються багатьма меблевими виробниками, і ціна на них стала значно доступніша. Чим же відрізняється модульний диван від звичайного стандартного дивану?

082ccc72ef0a69f47a3b1e3fc017a477.jpg

 
Раніше диван вважався чимось монолітним, не міняючим форму, і розрахованим на 2-3 місця (двохмісний або трьохмісний диван). Модульні дивани – це, в першу чергу, функціональні та практичні меблі як для дому, так і для барів, клубів та інших закладів, де перебуває немало людей. Вони складаються з окремих модулів по принципу конструктора.

Модулі є різними по формам, розмірам, ширині, висоті та довжині. По кількості, деякі колекції можуть нараховувати до 60 модулів. За допомогою цих модулів Ви зможете скласти диван потрібного розміру та форми – від простого двохмісного дивану до складної модульної системи. Модульний диван є актуальним рішенням для розподілу інтер`єру. Наприклад, якщо у Вас велика вітальня і Ви хотіли би розділити її на функціональні зони (на обідню зону і зону відпочинку), модульний диван допоможе Вам це зробити просто та безпроблемно.
 
Чудовим рішенням модульний диван стане і для офісного приміщення. В основному офіси мають невелику площу, тому ставити в ньому стандартний диван не завжди зручно та практично. Зато модульний диван Ви зможете розмістити саме так, як Вам буде зручно – захочете – розмістите диван по всьому периметру приміщення, захочете – зробите зручний та затишний кутовий диван навколо журнального столику. Все залежить від Вашої фантазії.
 
Напевно Ви не раз помічали модульні дивани у барах, кафе та нічних клубах. Саме модульні дивани в таких місцях стають надзвичайно комфортним місцем для відвідувачів та максимально функціональними меблями для власників закладів. Тим більше, що більшість модульних диванів можна замовити в різних тканинах (від простої тканини до вишуканої шкіри) та різних кольорів.
 
Одним словом, створити затишок та комфорт своїми руками, використовуючи тільки власну фантазію – легко. Модульні дивани завжди Вам у цьому допоможуть.
 
Приємних покупок!

Кнопка укр.png
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок