Як обладнати готель: поради та важливі аспекти

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 296
  • 0
51714fdb78704a224bbe05e96536f59a.jpg

Якщо Ви власник чи адміністратор готелю, тоді Ви, як ніхто інший, дбаєте про те, аби ваш заклад приносив прибуток. Для того, щоб Ваш готель працював на Вас, передусім слід подбати про його вигляд, зручність та комфорт. Ви забезпечуєте повноцінне перебування відвідувачів, від яких і залежить успішність вашого бізнесу. Перше, на що звертає увагу відвідувач — меблі. Від того, на скільки вони привабливі та комфортні залежить, чи завітає ще раз до Вас гість. Тому, подумайте ще й над тим, як правильно облаштувати готель, адже це те саме, що й як вигідно обставити дім меблями, адже на певний період часу ваш готель буде як дім для відвідувачів.

Віддавайте перевагу вишуканій елегантності.
Елітні меблі для готелю не мають бути занадто яскравими чи нестандартними. Звичайно, якщо загальний стиль готелю вимагає новаторства, тоді обирайте нестандартні меблі, проте вишукану класику ще ніхто не відміняв. Повірте, це виграшний варіант!

Порада від МебліХІТ — обирайте надійні меблі, які прослужать у Вашому готелі не один рік. Краще одразу заплатити за добротні меблі, аніж потім бігати по магазинам та щось докуповувати. Повірте, у Вас на це не буде часу. А, якщо меблі для готелю Ви замовляли та чекали не один місяць… Чи варто Вам втрачати гроші, коли бізнес буде у розкрутці. Якщо раптом зламається ліжко або стілець у Вашому готелі, Ви втрачаєте гроші, оскільки простій неминучий.

Не вірте будь-якому виробнику меблів. Йдіть до того, хто на меблевому ринку не один рік та встиг себе зарекомендувати. Сьогодні існує безліч продавців, але звертатися треба до перевіреного.
Ліжка, стільці та столи, дивани, матраци та крісла, меблі для рецепції, їдальні та ванної кімнати — робота з вибору якісних меблів немаленька, проте і віддача згодом не менша.

Не поспішайте одразу купувати меблі для готелю. Порадьтеся із продавцями-консультантами. Вони дійсно спеціалісти у цій сфері. Не думайте, що вони бажають «втюхати» меблі для Вашого готелю. Це люди, які знаються у своїй справі. Ви ж не йдете лікувати зуби до офтальмолога? Ви довіряєте своє здоров’я фахівцю. Так само і продавці-консультанти МебліХІТ — спеціалісти у своїй справі.

Готель — це Ваша дитина, яку Ви плекаєте із дитинства. «Одягніть» Ваш готель у кращу «сукню». Не дарма кажуть, що зустрічають по одежці. Ваша «одежка» і є меблі, якими Ви обставите інтер’єр у готелі.

Окрім меблів для готелю, не забудьте і про матраци. Найкраще, коли вони будуть ортопедичні. Ваші гості — це подорожуючі, туристи або підприємці. Усі вони хочуть відпочити у подорожі, як вдома. Так зробіть їм такий подарунок! І вони повернуться до Вас знову.
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок