Дизайнерські дзеркала в вашому будинку

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 90
  • 0
Як зробити приміщення вашого будинку неординарними і привнести в них родзинки, які виділять ті чи інші особливості таких приміщень? Серед безлічі рішень такого завдання, є сенс придивитися до такого інструменту, як дизайнерські дзеркала. Як правило, такі предмети, без особливих проблем, можуть стати одними з центральних елементів будь-якого інтер'єру. Однак, для того, щоб правильно підібрати конкретні рішення, необхідно розуміти основні принципи застосування таких дзеркал.

01.jpg


Що таке дизайнерські дзеркала

Сьогодні, в магазинах України, є величезна кількість різноманітних дзеркал. При цьому, кількість їх форм і різних конструкцій ще більша. З одного боку, це ускладнює вибір. Однак, з іншого боку, така різноманітність дозволяє підібрати дійсно оригінальне рішення, для кожного конкретного випадку. Серед цього розмаїття виділяється група так званих дизайнерських дзеркал. Чому вони так називаються?

Перш за все, це авторські роботи. Багато з них подібні  творам мистецтва. Так само, як і картини Дюрера або Боттічеллі, ці дзеркала відрізняються неповторним стилем і можуть стати справжньою прикрасою в будь-якому, навіть найвишуканішому, інтер'єрі. Крім того, такі дзеркала несуть в собі певну концепцію, завдяки якій можна підкреслити певний стиль оформлення інтер'єру приміщення.

Ідеї дизайнерських дзеркал можуть бути найрізноманітнішими. Як правило, мова йде про досить складних геометричних рішеннях і про хитросплетених ламаних лініях. Крім того, сучасні дизайнери люблять гри з простором і всілякі несподіванки. Такі, як дзеркала в формі рідини що стікає на підлогу  або несподіваних компіляцій з різноманітними предметами. У будь-якому випадку, дизайнерські дзеркала є дуже цікавими рішеннями, при оформленні приміщень таким чином, щоб зробити їх неповторними і запам'ятовуються.

Як дзеркало допомагає створити ефектний інтер'єр

Звичайно, ніхто не стане сперечатися з тим фактом, що головною функцією дзеркала є здатність відображати зображення людини, яка дивиться в це дзеркало. Проте, дизайнерські дзеркала, набагато більшій мірі, виконують дещо інші функції. Як правило, всі вони пов'язані зі зміною візуального сприйняття тих чи інших параметрів приміщення, в якому розташовані такі дзеркала. Вважається, що є основні моменти, на які варто звертати увагу при оформленні інтер'єрів тих чи інших приміщень дизайнерськими дзеркалами.

01.jpg

Візуальне розширення простору в інтер'єрі приміщень. Як відомо, наявність дзеркал в приміщенні дозволяє, в значній мірі, створити враження великих розмірів такого приміщення. При цьому, мова йде не тільки про горизонтальному розширенні, але і про розширення вертикальному. Зокрема, за допомогою дизайнерських мат особливої форми можна, в досить значній мірі, «підняти» стелі в кімнаті.



01.jpg

Зміна потоків світла в приміщенні. Будь-яке дзеркало має отращающіе властивості. Зрозуміло, що сучасні інтер'єрні дизайнери ніяк не могли обійти ці властивості дзеркал. За допомогою правильно підібраного набору дзеркал, за умови його правильної конфігурації, можна змінювати потоки світла в приміщенні таким чином, який дозволить виділити потрібні ділянки в кімнаті, залишивши в тіні інші ділянки.



01.jpg

Прикраса інтер'єру приміщення. Дизайнерське дзеркало, як було сказано вище, саме по собі є досить помітним і оригінальним предметом інтер'єру будь-якого приміщення. Як правило, з помсощью такого дзеркала можна, в значній мірі, оживити нудний інтер'єр, надавши йому оригінальності і неповторності. Тим більше, що вибір дзеркал різноманітних форм і конструкцій справді величезний.



У будь-якому випадку, слід зазначити, що дзеркала такого типу є дуже потужним інструментом, за допомогою якого можна внести кардинальні зміни в загальне воспріячтіе будь-якого інтер'єру. Тому, вибирати такі дзеркала - це досить непросте і дуже відповідальне завдання.

Як правильно вибирати дизайнерські дзеркала

Отож чи перед вами постає питання як вибирати шафи-купе чи як обрати дизайнерські дзеркала, до цього необхідно поставитись з особливою увагою. Як уже згадувалося вище, дизайнерське дзеркало є одним з найпомітніших предметів інтер'єру, в переважній більшості випадків. А це означає, що вибір конкретного рішення необхідно проводити з урахуванням усіх чинників, які визначають подальшу ефективність використання такого дзеркала. Зрозуміло, що найбільш важливим фактором є сумісність дзеркала з конкретним інтер'єром. Це означає, що має значення не тільки відповідність форми дзеркала загальної концепції інтер'єру, але і те, що буде перебувати в кімнаті напроти дзеркала. Адже, всі предмети, які відображаються в дзеркалі, в візуальному сенсі, теж є невід'ємною частиною інтер'єру приміщення.

Не менш важливим моментом, при виборі дзеркала або набору дзеркал такого типу, є те, яким чином планується використовувати дзеркало. Якщо воно буде виконувати головну функцію, тобто давати можливість людям оглянути себе, то велике значення має його розташування, з точки зору зручності для використання людьми. При цьому, не варто забувати, що воно буде одночасно змінювати світлові потоки і впливати на візуальне сприйняття розмірів приміщення. Тобто, все це повинно гармонійно поєднуватися, в будь-якому випадку.


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок