Що таке меблі BRW?

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 1236
  • 0
brw-logo.png

BRW- це польска і білоруська меблева фабрика, назва якої абривіатура слів Black Red White. Компанія BRW одна із провідних меблевих компаній у Європі. Компанія представлює величезний вибір високоякісної продукції за доступними цінами, фабрика займається виробництвом корпусної та мякої мебелі для дому, а також виробництвом інших предметів інтерєру і декору, що роблять вашу домівку затишнішою.

  На сьогодні фабрика BRW є крупнішим в Європі виробником меблів, що здатний зодовольнити попит криїн Європи, Америки, Азії, Океанії та Африки. На всій цій території розміщені десятки виробничих плащадок, складів фабрики BRW. Настільки широка географія виробництва позволяє набувати все нових і нових покупців, що цінять незмінно високу якість та досконалий дизайн.

  Вся продукція компанії виробляється із безпечних, якісних матеріалів за допомогою новітніх технологій та сучасного обладнання. Каркаси виготовляються з ДСП із покриттям із повноцінного масиву дерева і високоякісного пластику. Зовні продукція фабрики покривається лакуванням та спеціальними хімічними речовинами, завдяки чому, меблі не пошкоджуються і не піддаються зовнішньому впливу, не вицвітають, проте легко піддаються миттю і чистці. Косметика, фломастери, ліки, їжа та нопої можуть залишати на мебелі плями, котрі не так просто вивести, та й які здатні легко зіпсувати зовнішній вид ваших меблів. Найбільш за все страждають деякі деякі ділянки в дитячих кімнатах, наприклад школярський сті, зони для ігор та відпочинку. Але, як показали випробовування, завдяки останнім розробкам, меблі BRW не піддаються впливу цих чинників, і навіть самий вїдливий маркер ви без труднощів змиєте вологою ганчіркою.

Меблі виробництва фабрики BRW складаються із деталей, що складають стійку та зручну конструкцію, завдяки якій вона злегкістю транспортується, більше того конструкція продумана до дрібниць, так що при необхідності скласти її зможе навіть дитинв,причому в розібраному виді вона приктично не займає зайвого місця. Особливо у таких випадках зручна стінка, що в квартирах зазвичай не займає багато місця. Стінка BRW користується неабиякою популярністю завдяки гнучкості виробництва (широка кольорова гама, виготовлення стінки під замовлення клієнта), що дозволить підібрати стінку саме для вашого дому.

Необхідно відмітити, що весь модельний ряд фабрики BRW досить функціональний та максимально налаштований на сучасні вимоги побуду. А саме – це велика кількість секцій в які можливо скласти всі необхідні речі, включаючи і непомітні для сторонніх очей секції (ящики для білизни під ліжками, пуфи, великі секції в шафах). 

Система висувних дверцят, шухляд та ящиків у продукції фабрики BRW доведена до досконаласті і прицьому практична та довговічна, досконало продумана безпека використання мебелі. Завдяки стійкій конструкції із металу і пластику навіть найбільші шухляди рухаються безшумно та плавно, а завдяки замковій конструкції шухляда ніколи не буде висуватись повністю.

Механізми розкладних диванів, столів та відповідних предметів меблів володіють легкою вагою, міцні та легкі у використанні. 

Наш інтернет магазин пропонує Вам оглянути всю лінію продукції BRW, а також маємо широке представлення меблевої фабрики Signal у Львові, а ще можете замовити меблі з доставкою додому і скористатись послугами зборки.


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок