Як не помилитися з вибором дивана

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 124
  • 0

Диван - меблі, які вибирають всерйоз і надовго. Тому важливо не помилитися при покупці, адже повернення товару - це як мінімум витрати на транспортування і зіпсований настрій. Мірна стрічка і трохи логіки - і вам не доведеться шкодувати про свій вибір!

01.jpg

Загальні рекомендації

Вибираючи диван, пам'ятайте головне - він багатофункціональний, зобов'язаний витримувати серйозне навантаження і здатний стати центром інтер'єру, його змістовною точкою. Тому перед тим як відкрити каталог онлайн-магазину, варто продумати такі нюанси:

  1. Згадайте, як ви зазвичай розташовуєтеся під час відпочинку. Любіть полежати перед телевізором? Купуйте кушетку або кутову модель. Віддаєте перевагу сидінню? Шукайте модель з прямою спинкою, щільними подушками і не дуже м'яким сидінням.
  2. Продумайте, як будете використовувати покупку. Для сидіння підійде нерозкладний диван. Для нечастих ночівель - меблі з «гостьовим» механізмом трансформації (що розгортається). Якщо диван буде постійним спальним місцем, беріть надійний механізм «Акордеон» або викотні модифікації.
  3. Визначтеся, чи потрібні вам додаткові опції на зразок ящиків для білизни, вбудованих книжкових полиць і барів.

Важливо також проміряти вільний простір і дверні прорізи. Купуєте меблі під замовлення або берете готові, заміри вам знадобляться.

Типи диванів

Завдання «вибрати ідеально підходящий диван» суттєво спроститься, якщо вивчити типи меблів і твердо знати, чого хочете 

Дивани бувають:

01.jpg



Стандартними. Немає особливих потреб? Беріть традиційну модель без надмірностей.





01.jpg



Кутовими. Хочете використовувати житлоплощу гранично економно, забезпечивши простору зону відпочинку? Купіть кутовий диван на 3-5 місць.





01.jpg



Міні. У кімнаті мінімум простору, але без зони відпочинку і сну не обійтися? Виручить надкомпактний міні-диван.







01.jpg



Дитячими. Для дитячої кімнати підійде зручний диван з механізмом трансформації і особливим стильним дизайном.








01.jpg


Модульними. Любите зміну обстановки і сучасну мобільну меблі? Дивани з модулів - те, що вам потрібно.







01.jpg



Ортопедичними. Ідеальні, якщо ви відчуваєте проблеми з опорно-руховим апаратом, або якщо хочете провести профілактику і повноцінно розслабитися.

 


Магазин «Мебліхіт» пропонує вам широкий вибір диванів всіх цих типів. Також ви можете придбати доступні дивани для кафе і ресторанів - затишні нерозкладні моделі, що створюють повний комфорт для відвідувачів.

Матеріали і дизайн. 

Диван служить зоною відпочинку і часто - сну. По ньому можуть стрибати діти, тварини, на ньому може розташуватися велика компанія гостей або неспокійно спляча людина. Які матеріали гарантують довгий термін служби покупки?

01.jpg


Каркас. Доступні, але ненадійні моделі робляться з ДСП. Хочете купити надійні меблі? Віддайте перевагу каркасам з клеєної фанери, дерева, металу.




01.jpg


Наповнювач. Поролон популярний і дешевий, але прослужить менше за пружинний блок, латекс або холлофайбер.




01.jpg


Оббивка. Якщо вона міцна, приємна на вигляд і на дотик, легко очищається, диван довго збереже презентабельний вигляд. Красиві і надійні шкіра, шенілл, жаккард.

 


Дизайнери радять співвідносити зовнішній вигляд дивана із загальним стилем інтер'єру. Для кімнати в стилі хайтек або модерн потрібна яскрава геометрична модель. Мінімалістичне приміщення прикрасять прості світлі меблі з натуральних матеріалів. Класика вимагає елегантних округлих форм і красивої оббивки. Прованс - ідеальне тло для меблів з оббивкою в квітковий візерунок. В Інтернет-магазині «Мебліхіт» є дивани на всі смаки, габарити і гаманці.

Дивитись товар.gif

 

 

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок