Виробник Шик-Галичина

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 181
  • 0

Шик-Галичина.jpg

У статті:
Продукція виробника Шик-Галичина
Де купити меблі від Шик-Галичина?
Додаткові послуги від «МебліХіт»
Оплата і доставка

Якщо шукаєте втілення італійської елегантності в українських меблях, тоді вам підійдуть моделі від виробника «Шик-Галичина». Тому що завдяки таланту італійських дизайнерів, з якими співпрацює компанія, виходять дивовижні екземпляри м'яких меблів.

Асортимент від Шик-Галичина

М'які меблі представлена ​​кількома колекціями: Де Парі, Класик, Модерн, Амур, Релакс і Комфорт. Кожна колекція асоціюється з певним стилем і функціональними здібностями кожної моделі в ній. Моделі м'яких диванів і крісел створені під модні запити клієнтів. Тому кожен може купити диван з яскравою фіолетовою оббивкою, завдяки якій кімната отримає екстравагантну родзинку. Або диван у спокійній кольоровій гамі, яка наповнить кімнату затишком і комфортом.

01.jpg

Цікаво, що компанія Шик-Галичина одна з небагатьох, яка на виробничому рівні займається випуском меблів для домашніх улюбленців. Кожен екземпляр зроблений з любов'ю, з огляду на особливості тварин. Всі матеріали високої якості і тільки ті, які використовуються для людини. Ніяких подвійних стандартів чи другосортної сировини.

Для саду також є багато цікавих екземплярів: стільці, дивани, столи та інше. Також в саду можна використовувати меблі з фанери, яка відрізняються своєю простотою і легкістю. Наприклад, стільці або маленький стіл можна легко переносити чи навіть взяти з собою на пікнік.

Серед продукції, що випускається виробником Шик-Галичина можна придбати фірмові:

- статеві елементи покриття зі справжньої натуральної деревини

- вигнутооклеєнні вироби різного роду застосування

- ламелі

- ламельні ремінці

- фанеру грабову

- механізми трансформації для м'яких меблів

- дерев'яні складові для шкільних стільців

Виготовляючи кожну окрему деталі, майстри компанії стежать за кожним етапом обробки, починаючи від підготовки сировини і закінчуючи сортуванням готової продукції.

У компанії не існує винятків для будь-якого виду меблів. Тому, якість меблів з будь-якої категорії, така ж виняткова, як і решти асортименту. Виробник Шик-Галичина дорожить своєю репутацією, тому що націлені на тривалу співпрацю з кожним клієнтом, намагаючись, щоб він став постійним. Продаючи будь-яку модель меблів, компанія гарантує її презентабельний зовнішній вигляд, справність, міцність, надійність і довговічність, за умови дотримання всіх правил експлуатації.

Де купити меблі від Шик-Галичина?

01.jpg

Розширюючись, інтернет-магазин «МебліХіт» не втрачає і не змінює свої принципам продажу товарів, тому реалізує товари виключно від виробника, який працює «прозоро» з безпечними, якісними і сертифікованими матеріалами. Тому в асортименті сайту можна купити меблі від торгової марки Шик-Галичина.

Купуючи на сайті «МебліХіт», кожен міг переконається в тому, що магазин не завищує штучно ціни, щоб показати якість товару. Клієнт повинен платити за товар, його надійність, справність і роботу майстрів, а не за амбіції виробника. Також весь асортимент магазину бере участь в акційних пропозиціях. Головне стежити за новинами на сайті і не пропустити свій шанс стати щасливим володарем акційних меблів або знижки на неї. До того ж, для спеціальних категорій населення: учасників АТО, ВВВ, пенсіонерів та інвалідів І, ІІ груп існують знижки на товар. Потрібно просто пред'явити засвідчують документи і консультант оформить знижку.

Додаткові послуги від «МебліХіт».

01.jpg

Кожен покупець, який придбав в магазині меблі від виробника «Шик-Галичина» або будь-якого іншого, може скористатися можливістю професійних послуг фахівців по:

- доставці меблів за вказаною адресою

- винесення меблевих конструкцій і їх деталей на поверх

- професійний збір меблів.

Оплата і доставка

Інтернет сайт не вимагає однозначної і беззастережної оплати товару заздалегідь. У кожного є можливість скористатися готівковим розрахунком, безготівковим, частково запропонувати аванс з подальшим розрахунком при отриманні замовлення. Для постійних клієнтів в магазині діє гнучка система знижок і бонусів.

Спосіб доставки вибирається виключно замовником. Це може бути як доставка будь-якою транспортною компанією України, так і представниками компанії в зручний для вас час за вказаною адресою.

Інтернет магазин «МебліХіт» намагається працювати для кожного, враховуючи модні тенденції і багато новинок маркетингу. Команда крокує в ногу з часом. Наші досвідчені і доброзичливі консультанти готові допомогти всім, як в організаційних питаннях, так і виборі меблів.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок