Столи барні для вашого будинку або кафе

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 95
  • 0

Концепція інтер'єрного дизайну будь-якого приміщення, це те, що планують в найпершу чергу. Незалежно від того будинок це або кафе. Яка картина буде в кінці фактичних робіт, залежить від багатьох чинників і, напевно, найголовнішим з них є меблі. Безумовно, вони повинны поєднуватися між собою, бути якісними та легкими в обслуговуванні.

Як вибирати столи для дому та кафе 

01.jpg

Перш ніж вирушити до магазину, сплануйте певні характеристики, які ви хотіли б бачити в столі. Визначтеся з формою, матеріалом і діапазоном ціни на яку розраховуєте. Адже стіл, це той предмет, з яким в першу чергу контактують відвідувачі і гості. Саме він багато говорить про сам заклад і житло. Від столу залежить затишок на кухні і в кафе.

Пильну увагу потрібно приділити функціональності і практичності столу. А особливо стільниці. Постійні контакти з верхньою частиною столу, вимагають ретельної обробки, після якої б не втрачався привабливий, первозданний вигляд. Виходячи з цього, матеріал, з якого виготовляється стіл, повинен відповідати всім санітарним нормам і гігієнічним правилам. Безпосередній контакт з їжею і посудом призводить до забруднень та ушкоджень. І якщо верхнє покриття буде реагувати зміною зовнішнього вигляду або вступати у хімічні реакції з продуктами харчування, тоді від таких столів краще відмовитися.

Найбільш придатним матеріалом для стільниць є скло. Воно прекрасно переносить постійне вологе прибирання та не накопичує патогенну мікрофлору. Каркас можна вибрати враховуючи смак господаря: дерево, метал, міцна пластмаса та інше.

Ніжки та опорні стійки, в основному, підбираються хромовані, що, безумовно, є унікальною характеристикою об'єкта. Вони надають предмету стриманого блиску і стильності.

Залежно від розмірів приміщення і його периметра, звертають увагу на форму та розміри. Круглі підійдуть для невеликих кімнат і розміщення посередині. А прямокутні - для просторих кафе. Якщо враховувати відвідуваність кафе, тоді моделі з однієї опорної ніжкою найзручніші. Для економії простору, можна встановити стіл, який однією стороною повністю стикається зі стіною або іншими меблями. Такі варіанти часто можна побачити в кафе або барах.

Розрізняють столи і по висоті. Найвищі варіанти використовують в закладах громадського користування, але, іноді в стилістиці житлових будинків і квартир, теж можна побачити високі екземпляри.

Також їх умовно можна поділити на стаціонарні та мобільні. Мобільні, мають невеликий розмір і з легкістю змінюють місцерозташування в залежності від бажання. Але вони мають невеликий недолік, і це нестійкість, в порівнянні зі стаціонарними.

Де купити барний стіл

01.jpg

Перевагу таким видам столу віддають в основному, якщо хочуть додати нотку сучасності і ті, хто вважає за краще сучасний, яскравий і легкий стиль в оформленні приміщень. Нинішній асортимент таких об'єктів дуже широкій і різноманітний.

Багато виробників пропонують все нові моделі, згідно модним тенденціям, які відображають всі стилістичні особливості. Але все ж краще покладатися на свій смак або скористатися порадою фахівця-дизайнера, який напевно знає, який стіл підійде саме під ваш варіант. 

Скільки коштує хороший барний стіл

01.jpg

Питання звичайно риторичне, тому що у кожного критерії вибору різні. Але, якщо вже й купувати такий предмет, варто враховувати всі параметри: міцність, якісне покриття, оптимальний розмір, висоту, дизайн. Особливо це актуально для закладів з великою кількістю відвідувань.

Також ціна барного столу залежить від його ексклюзивності і унікального зовнішнього вигляду.


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок