Столи трансформери: це як і для чого потрібно?

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 536
  • 0

Меблі, які кількома простими рухами змінюють форму, розміри, а іноді і функціонал, - найактуальніше віяння часу. Магазин МебліХіт пропонує зручні та стильні столи, що трансформуються, здатні в будь-який момент запропонувати своїм власникам велика кількість місць або вільного простору.

01.jpg

Столи трансформери - це як?

Столи, які змінюють свою форму і габарити, стали неймовірно популярними в епоху масового будівництва типових будинків. Невеликі розміри квартир в цих будинках диктували нову меблеву моду - лаковані розкладні столи були практично в кожній родині. З тих пір конструкція «мінливих» меблів змінювалася, а дизайн і функціонал вдосконалювалися. Незмінною залишилася тільки популярність здатних до трансформації столів у покупців.

ХХI століття ввело моду на мінімалізм і універсальність. Негласне гасло початку століття - позбавлення від зайвих речей і максимальна практичність всього незайвого. Зростає сім'я, але не квартира? Застаріла обстановка? Хочеться простору і свободи? Трансформовані столи - ідеальне рішення подібних проблем!

Чим хороші функціональні розкладні меблі? Поєднанням компактності і місткості. Маленький столик для двох людей за хвилину вже готовий прийняти велику компанію. Такі столи часто надають додаткові місця для зберігання аксесуарів, книжок, документів. і інших потрібних речей в одному місці. Механізм траансформації розрахований на часте використання і прослужить вам довгий час.

Економія життєвого простору - тренд, що став модним не тільки у людей з малогабаритним житлом. Зручні меблі, що трансформуються, займають все більше місця в великих квартирах і навіть особняках. Вони не тільки практичні, а й елегантні. Стиль столів-розкладачок розробляють провідні світові дизайнери, підбираючи елітні матеріали. Такий стіл здатний стати центром інтер'єру і вразити уяву навіть найдосвідченіших цінителів. Наприклад, кутовий столик, що моментально перетворюється на велику обідню модель, або мобільний стіл-шафка, здатний вмістити 8 чоловік.

Які бувають столи трансформери

01.jpg

Найчастіше покупці вибирають стіл трансформер в магазині МебліХіт за функціоналом:

  1. Обідній розкладний стіл. Обов'язкова деталь маленької кухні, здатен вміщати до 10 чоловік в розкладеному вигляді. Основні відмінності - фіксована висота, комфортна для прийому їжі - збільшується виключно розмір стільниці (від 40 до 100%).

  2. Журнальний трансформер. Змінивши висоту ніжок і площу стільниці, можна отримати акуратну обідню або робочу зону.

  3. Стіл-тумба (книжка) з додатковим блоком. Посеред висувних модулів встановлена ​​тумба з полицями, дверцятами або ящиками, в яких можна зберігати книги або різні дрібниці. Такий стіл призначений для вітальні.

  4. Дитячий стіл-трансформер. Неймовірно зручний і практичний, здатний прослужити до півтора-двох десятиліть, змінюючи габарити по мірі росту дитини. Зазвичай йде в комплекті зі «зростаючим» стільцем.

Є ще екзотичні розробки на кшталт столу-ліжка і столу-дивана, однак вони не настільки популярні.

За типом механізму трансформ-столи діляться на:

01.jpg

  1. Автоматичні. Зручна конструкція відрізняється розташуванням прихованих бічних модулів під головною стільницею. Використовуючи тільки один висувний модуль, можна розкласти весь стіл - другий модуль виїде автоматично.

  2. Жалюзійні. Висуваючись, серединний модуль дозволяє розкласти стіл за допомогою частин-жалюзі з дерев'яних рейок, що ховаються всередину.

  3. Бічні. Дві розкладні стільниці з боків, не пов'язані одна з однією, збільшують робочу поверхню - обидві разом або поперемінно.

  4. Подвійні. Верхня стільниця відкидається, і з'являється другий такий же модуль.

За формою столи можуть бути овальними, круглими і прямокутними. Овальна і кругла модифікації призначені для великих приміщень, прямокутні - універсальні.

Зовнішній вигляд столів трансформерів

При виборі трансформованого столу звертайте увагу на матеріал, з якого вони зроблені, і дизайн.

Моделі схильних до трансформації столів до недавніх пір виробляли тільки з дерева, проте сучасність внесла корективи. Тепер можна зустріти пластикові і навіть скляні модифікації.

Класифікація столів по матеріалу:

01.jpg

  1. Дерево. Гарантія якості, довговічності та екологічності. Красиво виглядає, має приємний аромат. З мінусів - висока ціна.

  2. ДСП. Недорогий надійний матеріал для обідніх столів, не боїться вологи, спеки та ударів.

  3. МДФ. Стійкий матеріал, відмінно миється, екологічний. Дешевший за деревину, але дорожчий за ДСП.

  4. Пластик. Вогнестійкий і не боїться води, практичний і довговічний.

  5. Загартоване скло. Стильно виглядає, просте у догляді і суперміцне. З недоліків - дороге і важке.

Популярні забарвлення столів - білий, чорний, бук, дуб, венге. У моді трансформ-столики в одній колірній гамі з диваном, а також з надрукованою на стільниці дошкою для гри в шахи.

Встановлювати стіл потрібно так, щоб він не перекривав проходи, не захаращував простір. Важливо підібрати до нього «правильні» стільці. Намагайтеся купити стільці, які підходять за розміром і стилю до габаритів і дизайну столу. Кількість стільців має відповідати кількості проживаючих в будинку або посадочних місць, які виходять при розкладанні стільниці.

Магазин МебліХіт дозволить купити стіл трансформер будь-яких форми, розміру і забарвлення за невисокою ціною і заощадити гроші на доставці.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок