Sofitel – дивани вашої мрії за доступну ціну

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 299
  • 0

Практичний та стильний диван з успіхом прикрасить вітальню, замінить ліжко, стане улюбленим місцем збору всієї сім'ї. Інтернет-магазин МебліХіт пропонує оригінальні м'які дивани українського бренду Sofitel. Якісна красиві меблі придатні для будь-яких приміщень – від просторого залу до мініатюрної студії.

01.jpg

 

Універсальні та багатозадачні

 

Диван Sofitel – оптимальний вибір для вітальні, спальні, дитячої та вітальні. Нерозкладна модель дозволить з комфортом влаштуватися на денний відпочинок, а вночі вам буде зручно на розкладному дивані українського виробництва.

 

На сайті МебліХіт ви знайдете м'які меблі для будь-якого приміщення. Бренд випускає маленькі моделі, на яких зможуть зручно всістися двоє людей, і великі, здатні розмістити компанію друзів чи велику родину до 6 осіб. Зверніть увагу на форму та функціонал дивана:

 

  1. Прямий або кутовий. Прямі моделі використовуються в невеликих вітальнях, передпокоях, офісах і кафе – скрізь, де потрібні кілька зручних посадочних місць. Кутові (або П-подібні) моделі прикрасять просторе приміщення, допоможуть розділити його на зони. Кілька людей, сидячи на кутовому різновиді м'яких меблів, зможуть бачити обличчя один одного, задушевно розмовляти або навіть проводити нараду.

  2. Нерозкладний або розкладний. Купуйте диван без функції розкладання, якщо не збираєтеся на ньому спати. Трансформована модель більш практична – на ній можна відпочивати вдень і вночі. Найпросторіше спальне місце забезпечить кутовий диван. Трансформери стануть повноцінним замінником односпальному або двоспальному ліжку. Такий предмет обстановки незамінний для однокімнатних і малогабаритних квартир. Якщо до вас завітають родичі або друзі та залишаться на ніч, розкладний диван забезпечить комфорт несподіваному гостеві.

 

Компанія пропонує надійні та перевірені на практиці механізми розкладання. Вибирайте механізм в залежності від частоти використання меблів. Для гостьових варіантів хороший седафлекс (американська розкладачка). Для використання кожного дня підійдуть міцні та просторі дельфін, пума, єврокнижка, конрад.

 

Дивани Sofitel можна поставити в кафе, офісній зоні відпочинку – вибирайте нерозкладні моделі простої конструкції, оббиті сучасними водо- та брудостійкими тканинами.

 

Надійні та якісні

01.jpg 

Український виробник дбає про якість та безпеку своєї продукції. Дивани Sofitel виготовляються на сучасному обладнанні, з надійних екологічних матеріалів. Компанія використовує у виробництві:

 

  1. Натуральну деревину сосни, бука. Сосна не тільки красива за кольором і текстурою, але й корисна для здоров'я завдяки тонкому аромату живиці. Дерево сосни дуже тверде, не схильне до цвілі, не боїться фізичних ушкоджень. З цінного бука виготовляються міцні та гнучкі ламелі – вони не тріскаються та не скриплять.
  2. ДСП і ДВП. Сучасні різновиди плит зі стружок і деревних волокон міцні, безпечні для здоров'я. Вони не бояться води, перепадів температур.
  3. Синтепон, пінополіуретан, термоповсть, холофайбер. Набивка диванів витримає багаторічну експлуатацію, не втрачаючи форми та пружності. Вона не схильна до впливу пилу та вологи.

 

Оббивка представлена ​​великою кількістю красивих забарвлень і текстур. На вибір пропонуються якісні тканини:

01.jpg 

  1. Флок – неймовірно м’яка неткана матерія на зразок оксамиту. Відрізняється немаркістю, міцністю, шляхетним виглядом.
  2. Гобелен – вишукана щільна тканина зі складним плетінням. Матеріал натуральний, дуже міцний, естетично виглядає.
  3. Велюр – екологічна ворсова тканина п’ятиниткового плетіння. Оксамитовий, приємний на дотик текстиль легко чиститься.
  4. Шенілл – м'яка оксамитова тканина з рельєфним плетінням. Матеріал довговічний, антистатичний, екологічний, майже не брудниться.
  5. Жаккард – зносостійка рельєфна тканина. Її відрізняють гладка текстура, висока міцність, шляхетний блиск.
  6. Шкірзам – міцний матеріал, що імітує шкіру. Він естетичний, стійкий до пошкоджень, добре очищається, не боїться води та бруду.

 

У конструкції диванів, крім ламелей, використовуються також ортопедичні блоки залежних і незалежних пружин. Блоки залежних пружин (Боннель) використовуються в диванах, на яких відпочивають вдень або час від часу (нерозкладний, гостьовий). Блок незалежних пружин гарантує комфортний сон навіть парі з великою різницею у вазі.

 

Модні та красиві

01.jpg 

Молода команда Sofitel виключно творчо підходить до створення нових моделей м'яких меблів. Відстежуючи меблеві тренди, дизайнери роблять дивани, які приємно встановити в гарному будинку або квартирі, затишному кафе, стильній зоні очікування.

 

Серед пріоритетів компанії – гармонійне поєднання краси, ергономічності, зручності використання. Кожен диван – маленький шедевр, який ідеально впишеться в сучасні стилі інтер'єру:

 

  • бохо;
  • лофт;
  • ретро;
  • модерн;
  • класика;
  • мінімалізм.

 

Диван – це велика покупка, він не повинен вийти з моди протягом сезону. Sofitel робить ставку на прості форми, якісні матеріали та насичені шляхетні відтінки, які ніколи не вийдуть з моди. Для кожного дивана можна вибрати трендове забарвлення та текстуру. Досить вибрати модель і варіант оббивки – і ви побачите онлайн, як виглядатиме диван в тому чи іншому кольорі.

 

Не можете визначитися з вибором? Професійні консультації менеджерів сайту МебліХіт безкоштовні, а в описі кожної моделі є інформативні відеоролики. Виробник гарантує – будь-яка модель дивана Sofitel служитиме вам мінімум 18 місяців, зберігаючи стильний вигляд і залишаючись комфортною.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок