Пластикові меблі у вашому саду

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 185
  • 0
Тепла пора року - це пора, коли хочеться, якомога більше, бувати на свіжому повітрі. А що може зробити це бажання більш реальним, ніж наявність меблів в саду або на відкритій веранді заміського будинку. Звичайно ж, вимоги до таких меблів досить специфічні. Проте, завжди можна придбати недорогі, але дуже практичні і красиві, пластикові меблі. Про те, чим хороші такі меблі і як їх правильно вибирати, і піде мова в цьому матеріалі.
01.JPG

Основні переваги пластикових меблів

Перш за все, слід зауважити, що таке поняття, як меблі з пластика, з'явилося порівняно недавно. Перше пластикове крісло було виготовлено в 1968 році і було продано за шалені гроші. Сьогодні, меблі з пластіческкіх мас вже не є чимось неймовірним і має цілком доступну, для переважної більшості людей, вартість. Мало того, такий вид меблів стає все більш популярним. І це дякують тому, що у нього є ряд незаперечних переваг, серед яких варто виділити такі моменти.

01.JPG

Компактність і легкість. Меблі з пластика дуже легкі і, в більшості випадків, достатньо компактні для того, що їх можна було, без проблем прибрати на зіму в приміщення. Крім того, багато типів крісел і стільців можуть вкладатися один в одного, що робить їх ще більш зручними для зберігання.



01.JPG

Вологостійкість. Як правило, такі меблі абсолютно не бояться вологості. Тобто, їм не страшно бути змоченими дощем, росою або іншим способом. При цьому, вони не втрачають своїх функціональних і естетичних властивостей. Саме за це, такі меблі і цінуються усіма, хто хоче розмістити їх на відкритому просторі.



01.JPG

Яскраве забарвлення і довільна форма. Такі меблі є результатом справжнього польоту фантазії дизайнерів. Форми можуть бути якими завгодно. Пластик дозволяє формувати або виливати які завгодно композиції. А яскраві і досить стійкі кольори є додатковою перевагою, за допомогою якого можна чудово доповнювати задуми ландшафтного дизайнера.



01.JPG

Легкий догляд. Меблі з пластика дуже зручні і з точки зору легкості догляду за ними. Вони досить легко миються. В тому числі, і з використанням миючих засобів. При цьому, такі меблі не вбирають випадково пролиті напої. З них практично неможливо зняти фарбу. З цієї причини, ці меблі вважаються найкращими для використання на відкритому просторі.



01.JPG

Доступна вартість. У переважній більшості випадків, меблі з пластичної маси вирізняються  досить доступною вартістю. Сьогодні це найбільш доступний варіант серед усіх видів садових меблів. Та й веранду з кухнею і ванною цілком можна недорого обставити чудовими зразками якісної меблів з пластика.



Де можуть бути використані пластикові меблі

Як вже зазначалося вище, такі меблі можуть застосовуватися в найрізноманітніших ситуаціях. При цьому, вони особливо актуальна в тих місцях, де є підвищена вологість або ймовірність намокання таких меблів. При цьому, варто зауважити, що пластикові меблі можуть бути дуже красивими і досить вдало гармоніювати з будь-яким ландшафтом або інтер'єром. Зокрема, меблі зі штучного ротанга, які  по суті теж є пластиковими, чудово  виглядатимуть, як в саду, так і на відкритій веранді. Досить часто такі меблі використовують ресторани і кафе в літній, і не тільки, період.

Звичайно ж, використання пластикових меблів в саду вже стало класикою ландшафтного дизайну. Чудове поєднання рослинної зелені з найрізноманітнішими кольорами та формами меблів з пластика, здатне давати найнесподіваніші і оригінальні результати. Однак, не менш гарне і, головне, практичне, використання таких меблів в приміщеннях. Наприклад, використання пластикових стільців і крісел в лазні або в ванній вельми оригінально і, разом з тим, досить естетично і недорого. Адже, такі меблі абсолютно не бояться підвищеного рівня вологості. Та й відносно висока температура їм не страшна, в більшості випадків. Проте, якщо у вас виникне запитання як вибрати спальню, то звісно, що пластикові меблі у цьому випадку будуть недоречні.

Слід однак пам'ятати про деякі моменти, пов'язаних з використанням таких меблів. Перш за все, пластикові меблі бояться морозу. З цієї причини, в кліматичних умовах України, їх необхідно прибирати на зимовий період з відкритого простору в приміщення. Втім, більшість предметів таких меблів дуже легкі і компактні. Тому, для їх зберігання не потрібно багато місця і зусиль. Крім того, слід пам'ятати про те, що довго і надійно служити буде тільки меблі, які зроблені з якісного пластику серйозним поважним виробником.

Як правильно вибирати пластикові меблі

При виборі будь-яких меблів слід брати до уваги параметри того простору, в якому вони будуть розташовуватися. Якщо це буде приміщення, то слід уточнити розміри і конфігурацію такого приміщення. Адже що розташовані там меблі, в тому числі і пластикові, повинні залишати досить вільного простору для переміщення людей. Втім, і в саду теж є сенс розглянути питання з розмірами ділянки, на який планується ставити комплект меблів.

Крім того, завжди є сенс приділяти увагу питанням естетики і гармонії придбаного комплекту меблів з оточуючими ландшафтом або інтер'єром. Як правило, для успішного результату, слід порадитися з досвідченими дизайнерами, ландшафтним або інтер'єрних, в залежності від конкретної ситуації.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок