Хочете підібрати декоративний відтінок кімнати?

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 127
  • 0
У наш час велику роль відіграє колір! Будівельні та оздоблювальні матеріали, предмети меблів, прикраси, одяг, джерело освітлення мають колір. Співвідношення їх кольорів створює середовище, яке багатьом впливає на нормальне функціонування людського організму у побуті за рахунок психофізіологічного впливу кольору. Результат цих впливів проявляється в фізичному та емоційному стані (почутті бадьорості чи втоми, радості або печалі).

Якщо вибираємо меблі у прихожу, спальню чи вітальню, то при їх підборі варто робити акцент на поєднанні кольорів. Ці поєднання практично необмежені, але у кожного є свій смак, і присутній також вік.

Так, для дітей переважні теплі кольори яскравої насиченості
детская ціета.jpg

для дорослих - холодні і середньої - насиченості, для літніх - ахроматичні кольори пастельних тонів.

темніе спальня.jpg
Трохи про кольори - вони діляться на дві групи: ахроматичні і хроматичні. До першої групи належать білий і чорний, а також всі проміжні кольори сірого.

Група друга включає всі відтінки спектру (основні спектру зазвичай представляють в ідеї секторів колірного кола, послідовність їх така: червоний, оранжевий, жовтий, зелений, синій, фіолетовий).
Використання закону хроматичного вам буде простіше підібрати кольорову гаму нових меблів для вашої квартири. Сприйняття колірного об'єкта залежить від оточення, в якому він знаходиться (всі кольори впливають один на одного), Додаткові кольори найбільш контрастні по відношенню один до іншого і поміщені поруч підсилюють яскравість і насиченість один одного (червоний-зелений, синій-оранжевий і т.п .).

А ось сусідство двох близьких по тону кольорів (оранжевий, жовтий, жовтий і жовто-зелений) зменшує їхню насиченість. Ахроматичний колір на хроматичному тлі набуває відтінок кольору, контрастний цьому фону.

Ви напевно вже багато дізналися, але це ще не все - крім колірних тонів на гармонійності поєднання додаткових кольорів впливають їх насиченість і відносини площ.

Світлі елементи на темному тлі здаються нам більшими, а темні на світлому - менше справжніх розмірів. Зараз, дуже багато різних напрямів, стилів, але пам'ятайте, у кожному з нас є індивідуальність.

Меблі, підібрані під колір Вашої кімнати, підкреслять Ваш ексклюзивний інтер'єр, додасть шарму, затишку. Добре підібрана гама кольорів проглядається у вітальнях кімнатах, за рахунок простору, так само і спальних кімнатах.

Плануючи інтер'єр, свою житлову площу, слід використовувати всі варіанти, не бійтеся експериментувати, особливо в колірних поєднаннях. А раптом Ви знайдете те, що давно Вам невистачало. Не бійтеся робити експерименти, будьте впевнені в собі!
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок