Пропозиція фабрики Гербор Холдинг у Львові.

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 200
  • 0
гербор.png

Пропозиція від фабрики "Гербор Холдинг" в місті Львові. Фабрика працює більше 10 років на меблевому ринку. На сьогоднішній день фабрика меблів "Гербор Холдинг" завоювала весь меблевий ринок України і частково ринок Росії, Казахстану, Вірменії, Литви, Латвії, Естонії, Боснії.

Цей показник доводить, що фабрика виробляє якісні меблі і стежить за технічним процесом свого виробництва. Асортимент фабрики досить широкий, ділиться на різні типи меблів такі як: дитячі, модульні системи, спальні, вітальні, кухні, вітальні.  

Модульні системи
01.jpg
Модульні системи меблі, які допомагають обставляти великі і малі кімнати, що сприяє створенню свого власного стилю. Фабрика розуміє, що сегмент меблів в модулях збільшується на меблевому ринку, і в останні два роки розширила свій асортимент модульних систем майже в два рази.

Кухні
01.jpg
Кухні- це велика кількість модулів, на будь-який смак клієнта.

Вітальні
01.jpg
Вітальні, які допомагають планувати гостьову кімнату, в них передбачені необхідні елементи для життя і комфорту.

Дитячі меблі
01.jpg
Дитячі меблі подарують Вам великий вибір, індивідуальний підхід, широкий асортимент.

Передпокої
01.jpg
Передпокої, меблі в комплекті і в різнобій, дає можливість вибору на невеликих просторах.

Пам'ятайте, що купуючи меблі фабрики Гербор, Ви перш за все купуєте якісні меблі, отримуєте гарантію від виробника, так як продукція сертифікована, меблі дають впевненність в завтрашньому дні. Однак, на ринку представлені не лише меблі фабрики "Гербор Холдинг", а й меблі фабрики "Сокме" для споживачів у Львові.

Придбати дану продукцію в місті Львові, Ви можете за адресою вул.В. Великого, 59б, вхід з боку ринку (Княжий Ринок), вул. Любінська, 94, (навпроти Будинку Меблів), вул. Городоцька, 53, (навпроти Церкви Анни), пр. Червоної Калини, 81 (кінопалац "Довженка"), вул. Дж.Вашингтона 17Б (навпроти ТЦ "Метро"). Купивши меблі Гербор в наших магазинах, ми обіцяємо донести до Вас: якість меблів, гарантію на всю продукцію, кредит 0% на весь асортимент товару, доставку в швидкі терміни, монтаж професійними збирачами.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок