Торшери з Польщі для вашої вітальні

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 137
  • 0

Освітлення в інтер'єрному дизайні, найчастіше грає першу скрипку в правильності розстановки акцентів, обігравання простору і створення затишку. Незалежно від того, яка зона квартири, будинку або офісу буде плануватися, місце для освітлювального приладу, це один з головних аспектів. А вже тим більше вітальна кімната, яка завжди була центром будь-якого будинку.

01.jpg

Можна подумати, що такий об'єкт, це пережитки минулого століття і його можна побачити лише в якості музейного експонату. Але, це зовсім не так. Він пережив сучасну трансформацію, підлаштувався під модні тенденції і все так же продовжує служити людині. Тому перш ніж купити торшер, варто розуміти, що це таке, розрізняти моделі для різних зон і вибирати самі кращі варіанти виходячи з його характеристик.

Що таке торшер

01.jpg

Сама назва торшер походить від французького слова torchère - факел. Це світильник, який встановлюється на підлозі в житлових приміщеннях. Раніше такі світильники мали металеву ніжку і абажур з тканини, та відрізнялися лише кольором. За нинішніми мірками, це класичне джерело світла в сучасній інтерпретації.

Види торшера

01.jpg

Ринок пропозицій настільки різноманітний, що кожен для себе зможе підібрати унікальну і неповторну модель торшера. З металевою, дерев'яною, пластиковою ніжкою. Абажур з металу, дерева, скла, паперу та тканини. Щодо місця установки: підлогові, настінні, настільні та інші.

Перед тим як вибирати торшер, варто чітко визначити, де він буде розташований і куди направляти джерело світла. Адже найширший асортимент мають світильники для вітальні.

На що варто звернути увагу при виборі торшера для вітальні

Перед тим, як відправитися за покупкою, враховуйте особливості зони, де він буде розташовуватися. Якщо це невелика кімната, тоді варто подбати про головне джерело світла з вертикальним освітленням на стелі. Тобто напрямок абажура має бути вгору. Для великих віталень, можна купити кілька моделей: акцентні або для читання, щоб розділяти зони. Останні варіанти будуть зручні у використанні, якщо можна буде з легкістю міняти положення ніжки, а для таких цілей, металеві деталі самі кращі. Звичайно, звертайте увагу на стиль вітальні і розставляйте акценти.

Де купити найкращі торшери

01.jpg

Кожен вибирає торшер сам, виходячи зі смакових переваг, цінової категорії і стилістичних характеристик. Але пропозиції, які надходять з Польщі, сьогодні найцікавіші. Також ціни на торшери з Польщі привабливіші, ніж вітчизняного виробника.

Але, не потрібно думати, що тільки приваблива ціна і чудова якість, це всі позитивні характеристики польських торшерів. Ні, дизайн і почуття стилю, це невід'ємна сторона їх асортименту.

Польські майстри, дизайнери і художники вже давно навчилися працювати з деревом, металом, склом, текстилем і навіть кришталем. Їх комбінації і новаторські ідеї настільки вражають в колекціях світильників, що вони дуже популярні на європейських просторах.

Унікальні модельні ряди і серії, в яких відчувається дух новаторства, який прекрасно поєднується з практичністю і класикою. Особливо це стосується підлогових світильників.

І так би мовити «краще один раз побачити, ніж кілька разів почути», а ще краще, якщо особисто покористуватися. Виходячи з цього, якщо перед Вами стоїть вибір кращих торшерів для вітальні, сміливо купіть торшер з Польщі, і Ви ніколи не пошкодуєте про свій вибір.


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок