Соціальна програма для пенсіонерів

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 110
  • 0

01.jpg

Магазин «МебліХіт» цінує і поважає кожного клієнта. Тому у нас передбачена унікальна можливість купити меблі за акційними пропозиціями, з розпродажу і з істотними знижками від основної ціни.

Але, незважаючи на це, на постійній основі ми готові радувати категорію клієнтів, які дійсно заслужили на те, щоб не турбуватися про нестабільний грошовий курс або закінчення акцій. А заслужено отримати від нас частинку уваги в грошовому еквіваленті.

Що таке спеціальна програма в меблевому магазині

Спеціальна програма передбачає постійну фіксовану знижку в 5% від загальної вартості товару.

Скористатися такими умовами можуть:

- всі пенсіонери;

- ветерани та учасники Великої Вітчизняної Війни;

- ветерани і учасники антитерористичної операції;

- інваліди першої і другої групи.

Як отримати знижку

01.jpg

Для того, щоб отримати передбачену знижку на акційний товар, потрібно виконати обов'язкові пункти.

По-перше: вибрати товар, на який поширюється умови соціальної програми виходячи із запропонованого списку.

По-друге: пред'явити продавцю документ, що засвідчує вашу особу та підтверджує факт приналежності до однієї з вищевказаних категорій.

По-третє: продавець ідентифікує покупця і запише для суворої звітності всі потрібні дані і номер посвідчення.

Після виконання всіх пунктів операції, можна отримати знижку на товар в 5%.

Консультанти допоможуть розібратися в перевагах обраної моделі. Розкажуть про всі аспекти і способи догляду за нею. Продемонструють декілька варіантів для порівняння, щоб можна було купити найкращий.

Також виходячи з вікових особливостей або стану здоров'я, магазин пропонує додаткові послуги. А саме:

- доставка під під'їзд:

- акуратний винос на поверх і установка в квартирі;

- професійна збірка меблів, будь-яких габаритних параметрів.

Варто розуміти, що умови соціальної програми не поширюються на асортимент товару, на який вже відкриті акції. Також при оплаті через POS термінал, можливість брати участь в програмі втрачається.

Як можна дізнатися про акції і знижки в магазині «МебліХіт»

01.jpg

Потрібно просто заглянути на наш інтернет сайт, який є найкращим помічником у відстеженні всіх умов соціальної програми. З ним кожен економить свій час, адже можна просто підписатися на оновлення та на вашу електронну пошту будуть приходити листи. У них наші фахівці описують переваги пропозицій, їх термін і перелік товарів, на які вони поширюються. Також вказують варіанти зв'язку з консультантами магазину, за якими можна зателефонувати і дізнатися про наявність товару.

Якщо деякі з наших клієнтів не мають навичок у використанні всесвітньої мережі Інтернет, можна просто відвідати магазин за вказаною адресою м.Львів, вул. Володимира Великого 59б, вхід з боку ринку (Княжий Ринок) або зателефонувати за номером:

Львів +38 (032) 229 51 52 
Київ +38 (044) 492 69 87

Для меблів за гнучкою системою знижок немає винятків в способі оплати і доставки. Будь-який варіант на вибір клієнта і товар буде упакований, доставлений у вказане місце в обумовлений термін.

І не варто думати, що в акції потрапляють меблі з дефектами або непридатні до експлуатації. Це абсолютно не так. Адже ми на ринку вже давно і дуже дорожимо своєю репутацією, а також думкою наших клієнтів. Ми зацікавлені в тому, щоб кожен відвідувач став нашим постійним покупцем.

Інтернет магазин «МебліХіт» з радістю запрошує всіх бажаючих відвідати його і побачити своїми очима якісні меблі за фантастичною для вас ціною.

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок