Меблі фабрики Сокме

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 288
  • 0
logo-СОКМЕ.jpg
 
Що таке фабрика меблів "Сокме"? Один з найсильніших виробників корпусних меблів в Україні, що виробляє різні сегменти меблів, такі як: модульні системи, кухні, спальні, вітальні, тумби для техніки, тумби для взуття. 

Модульні системи - це меблі, які здатні втілювати ваші інтер'єри, надавати їм родзинку, правильно розподіляти житлову площу. 
01.jpg

Кухні - меблевий гарнітур, ділиться на елементи меблів. За допомогою модулів кухні ви поставите меблі, так як вам треба. 
01.jpg

Дитячі меблі - допоможуть вам з дизайном дитячої кімнати, допоможе виховати індивідуальність вашій дитині. 
01.jpg

Спальня - спальна зона розмістить в собі необхідні сегменти меблів, додасть комфорт. 
01.jpg

Виробництво меблів на заводі фабриці працює більше 10 років. Продаж товару здійснюється у всіх регіонах Україні, а так само і за кордоном. Співвідношення ціни і якості фабрика добилася хорошого результату, так як порівняно за невеликі гроші є можливість придбати стильну кухню, або наприклад вітальню. Таким же широким асортиментом може похвалитись польська і білоруська меблева фабрика, тому Вам цікаво буде дізнатись що таке меблі BRW.

Досвід роботи фабрики "Сокме" змушує нас вірити в якість своєї продукції, не малий фактор асортименту товару в якому, є можливість обставити квартиру повністю з меблів фабрики. Зручна комплектація меблів, меблевий комплект упаковується в гофрокартон, і ділитися на пачки в залежності від придбаного комплекту, інструкція розташована в середині упаковки, складання меблів проводитися за допомогою фурнітури, яка знаходитися в середині пачки даного елемента. 

Гарантія на меблі видається виробником і безпосередньо продавцем товару, на корпусні меблі 12 місяців.
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок