Обираємо м’які меблі: не помиляємось, щоб не шкодувати про витрачені на вітер гроші.

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 134
  • 0
Аби вибір м’яких меблів до вашої оселі не став неприємним життєвим досвідом, слід дотримуватися декількох корисних порад від фахівців МебліХіт. Зверніть увагу на деякі нюанси, та ви ніколи не витратите зовсім не зайві гроші, а лише зробите вашу оселю чи офіс ще більш затишною.

05a4dd667f2a53797fd4cef0c47d79e3.jpg

У сучасному інтер’єрі важко уявити комфорт без м’яких меблів. Дивани, крісла, кушетки та пуфи – усе це є у кожній квартирі. Підбір м’яких меблів слід починати не з тканини чи кольору, а реальної оцінки приміщення, куди ви ці меблі врешті-решт поставите.

Наприклад, габарити дивану мають ідеально підходити до розміру кімнати. Занадто великий диван у маленькій кімнаті буде дивитися дико. Так само і кутовий диван буде вдалим не усюди.

Окрім того, якщо ви купуємо диван у офіс, тоді розкладний механізм вам буде ні до чого. А на цьому можна зекономити. Проте у невеликій квартирі без дивану, що вдень можна скласти, не обійтися.

Якщо ви використовуєте диван як спальне місце, добре оцініть зверніть увагу на якість механізму. Дорогий диван, як правило, служитиме вам довше. Від ціни залежить і якість.

Важливий також каркас – від нього залежить термін експлуатації. Чудово, якщо каркас виготовлений з деревини листяних та хвойних порід дерева. Для виготовлення каркасів найчастіше використовують брус клену, дубу та сосни.

Що стосується начинки м’яких меблів,то тут можуть бути формований пінополіуретан, синтепон, холофайбер та пружинний блок. Останній вважається найбільш витривалим та надійний. Мабуть, у ваших бабусі та дідуся, досі стоїть диван із пружинним блоком. Замисліться, адже цим меблям вже по 40-50 років, і вони досі служать вам вірою та правдою.

Коли з технічними аспектами ви визначилися, самий час подумати про колір та тканину м’яких меблів. Матеріал має бути якісним та прослужити вам не один рік. Якщо ви облаштовуєте м’якими меблями офіс, сміливо віддайте перевагу шкірі. Загалом краще обирати міцну тканину. А для створення домашнього затишку, зверніть увагу на комплекти м’яких меблів для гостьової кімнати.

Тепер ви знаєте, як правильно обрати м’які меблі. Дотримуючись цих простих порад, прислухайтеся до продавців-консультантів та оберіть найкращі меблі для вашої оселі.


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок