Як правильно вибрати диван Еврокнижку

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 175
  • 0

Як правило, одним з головних вимог до житла людини, є його комфортність. Тому, вибираючи м'які меблі, завжди слід звертати увагу на цей параметр. 

Сучасні дивани єврокнижки є одним з найоптимальніших варіантів, з точки зору комфорту, зручності в експлуатації і з точки зору естетики, а з такими чудовими характеристиками Ви можете придбати і дитячі дивани.

Що прийнято називати диваном єврокнижки

0509c5a67023f65d7c8188248b2b966f.jpg

Сучасні м'які меблі відрізняються не тільки значним ступенем комфорту і великою різноманітністю моделей, а й можливістю значної економії площі, 

яку можна використовувати в інших цілях. Як правило, це досягається рішеннями, в яких предмети меблів складаються і розкладаються. Зокрема, 

більшість сучасних диванів виготовлені таким чином, щоб повністю задовольняти потреби користувачів, як в розгорнутому (для сну), так і в складеному вигляді.

Одним з найбільш популярних типів сучасних диванів є комфортні дивани єврокнижки, які можуть бути легко розкладені за рахунок переміщення сидіння вперед, з подальшим опусканням спинки. 

Це вельми зручна конструкція, яка дозволяє значно збільшити корисну площу дивана для сну, не докладаючи особливих зусиль. 

Як правило, трансформацію такого дивана може легко виконати навіть підліток. Дивани з такою системою розкладки можуть бути, як з використанням високощільного поролону, так і з використанням пружин. При цьому, пружини можуть бути залежними або з незалежним пружинним блоком. 

Таким чином, такі дивани володіють досить значними ортопедичними властивостями.

Як правило, основними видами даного типу диванів є:

• Дивани, які утворюють місце для сну перпендикулярно стіні

• Дивани, які утворюють місце для сну паралельно стіні

Обидва види, з точки зору зручності та комфортності, цілком порівнянні. Однак, вибираючи той чи інший тип дивана, слід враховувати наявність і конфігурацію вільного простору в приміщенні, де планується розміщувати дані меблі.

Основні переваги т а недоліки диванів еврокнижок


Диван єврокнижка є досить зручними меблями у всіх випадках, коли є необхідність поєднати функціональність і економію використовуваного простору. 

При цьому, до основних переваг даного типу м'яких меблів можна віднести наступні моменти:

• Простота механізму трансформації. Як правило, комфортні дивани єврокнижки влаштовані досить просто і надійно. А це означає, що трансформується він вельми легко і практично не схильний до поломок.

• Економія корисної площі приміщення. Дивани такого типу компактні і можуть бути використані в досить невеликих приміщеннях. До того ж, у розгорнутому вигляді такий диван займає не більше місця, ніж у складеному.

• Ящик для зберігання білизни. Це вельми зручна опція, яка дозволяє завжди мати білизну під рукою і досить не далеко. При цьому, такий простір для білизни відрізняється достатнім обсягом для будь-яких ситуацій.

• Доступна вартість диванів. Вищезазначені дивани мають досить просту і надійну конструкцію. При цьому, тут не застосовуються складні дорогі механізми. Все це дозволяє таким диванам бути цілком доступними для більшості користувачів нашої країни.

Тепер про недоліки таких диванів. Перш за все, варто звернути увагу на необхідність наявності певного простору за спинкою дивана. 

Воно необхідне для якісної трансформації даного типу меблів. Втім, даний недолік не є критичним, оскільки мова йде про зовсім невеликий простір.

На що звертати увагу при виборі дивана єврокнижки

Вибираючи такий предмет меблів, як диван, необхідно врахувати відповідність його розмірів з можливостями приміщення, в якому такий диван планується експлуатувати. 

При цьому, має сенс враховувати розміри дивана в розкладеному вигляді і можливість проходу по приміщенню в цьому випадку.


Наступним нюансом, який повинен бути врахований при виборі, це кількість місць на дивані в складеному вигляді. 

При цьому, слід розуміти, що моделі, які формують спальне місце перпендикулярно стіні, як правило, в складеному положенні, мають меншу кількість сидячих місць. 

У той же час, моделі з паралельним стіні формуванням спального місця, в складеному стані цілком можуть мати чотири сидячих місця.

Таким чином, комфортні дивани єврокнижки є досить зручними м'якими меблями, які можуть бути використані в приміщеннях 

невеликої площі, забезпечуючи оптимальний рівень комфортності та корисності. Крім того, такі дивани прості у використанні і досить доступні 

для більшості жителів нашої країни.

Детальніше.gif

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок