Столи обідні

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 283
  • 0
Обідній стіл є символом достатку і затишку благополучної сім'ї. Здавна за обіднім столом збиралася велика рідня і проводилися пишні застілля. У далекому 20 столітті від сервіровки обіднього столу залежало загальне враження про статус сім'ї і про її приналежність до певного круга суспільства. Добротність головної частини інтер'єру у поєднанні з правильним обслуговуванням свідчило про престижність і благородність сім'ї. Мінялися устої і традиції, епохи і представлення, але серцем домівки як і раніше залишається добротний обідній стіл.

01.jpg

На сьогодні столи обідні - це не лише яскрава складова інтер'єру вітальні або кухні, але і основне місце для чаювання і цікавого спілкування. На відомих  меблевих виставках світового рівня можна побачити істинні шедеври меблевої індустрії. Модні дизайнери не перестають дивувати нас вишуканими своїми роботами в меблевій галузі. Варіанти дизайну варіюють, починаючи від класичного обіднього столу з величними орнаментами або різьбленням по дереву, до практичних і сучасних обідніх столів в стилі "хай-тек".

При виборі обіднього столу необхідно враховувати дизайнерські особливості интерьерной частини кімнати.
Якщо вітальня виконана в класичному стилі з бордовими шторами і золотистими ламбрекенами, то відмінним вибором буде обідній стіл в класичному стилі. Такий стіл легко можна прикрасити орнаментом з різних сортів дерева або оригінальним відбитком по периметру виробу. Якщо ж Ви віддаєте перевагу сучасності і практичності, то Вам більше сподобаються моделі стіл у стилі "хай-тек". Саме такий стіл доповнить інтер'єр кімнати з авангардними підвісними стелями, оригінальними арками і меблями в стилі шафи-купе. Крім того, при виборі обіднього столу слід звернути увагу на якість комплектуючих матеріалів.

Головним завданням обіднього столу залишається створення максимального комфорту під час використання. За обіднім столом повинно бути зручно. Важливим аспектом при створенні затишної атмосфери, являється правильне розташування обіднього столу. У тому разі якщо Ви підбираєте обідній стіл для кухні, варто враховувати площу території. Якщо кухня або вітальня не великих розмірів, то дизайнери рекомендують розміщувати обідній стіл впритул до стінки де зосереджено найменша кількість меблів. Якщо ж меблі розподілені Г-подібний, то такий дизайн доповнить обідній стіл в центрі кімнати.

Одними з найбільш популярних і універсальних обідніх столів є столи вишневого кольору з шириною 160 см і заввишки 78 см Такі столи відмінно доповнять дизайн у будь-якому стильовому напрямі. Цвіт благородної вишні не лише відмінно виглядає з будь-якими меблями, але і створює необхідну атмосферу достатку. Матеріалом з якого виготовляються обідні столи, може бути як натуральне дерево, так і ДСП. Любителі практичної сучасності не рідко вибирають розкладні обідні столи. Такий вид столів дозволяє регулювати його ширину від складеного до розкладеного варіанту. Крім того, стільниця таких столів виконана з міцного скла, яка відмінно доповнить меблевий виріб. Обідні столи із стільницею із скла з алюмінієвими ніжками найчастіше вибирають, як елемент функціонального декору кухні. Скляний обідній стіл є так само практичним в прибиранні. Широкий вибір обідніх столів самих різних дизайнерських рішень Ви зможете знайти в Інтернет магазині " МеблиХит".

Інтернет магазин " МеблиХит" - це обідні столи високої якості і тільки доступні ціни.

Детальніше.gif


 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок