Шафи-купе

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 1525
  • 0

До сих пір ніхто не знає остаточно, коли і де вперше з'явилися шафи-купе. Але до нас вони прийшли з далекого американського континенту, і з самого початку були доступними тільки для заможних людей. На сьогоднішній день шафи-купе доступні кожному. Різноманітність дизайнерських та стильових рішень, розмірів, форм, матеріалів, з яких вони виконані – все це дозволить знайти потрібну модель абсолютно кожному покупцю.

Головна ціль будь-якої шафи-купе – це створення максимально комфортних умов для своїх господарів, являючись практичним та функціональним елементом інтер'єру. Крім того, вони здатні зробити приміщення ефектнішим та надати йому вишуканого та привабливого зовнішнього вигляду.

Інтернет магазин МебліХіт пропонує Вашій увазі надзвичайно широкий асортимент шаф-купе від провідних вітчизняних та закордонних виробників з доставкою по Україні. Гербор Холдінг, Скіф, Miromark (Міромарк), Меблі Стиль, Комфорт, SV-Lux – всі ці відомі компанії створюють по-справжньому якісні, міцні та надійні шафи-купе, які зроблять Ваше життя комфортнішим та затишнішим.

Як обрати шафу-купе?

Перед тим, як купити шафу-купе, слід обдумати все до дрібниці – в якому приміщенні вона буде стояти, які функції буде виконувати і т.д. Адже, якщо Ви хочете встановити шафу-купе у вітальні – Вам потрібно буде, щоб вона комфортно вміщала посуд, книги та інші речі, які потрібні Вам безпосередньо у вітальні. Якщо ж встановлюватись вона буде в офісі – то в ній будуть зберігатись різні документи, папери, офісні приналежності та ін.

Також, дуже важливо визначитись безпосередньо з місцем розташування в певному приміщенні, так як бувають шафи-купе стандартні, шафи-купе кутові та шафи-купе вмонтовані.

Звичайно, великою популярністю користуються шафи-купе під замовлення. Їх перевагою є те, що Ви самостійно зможете замовити потрібний розмір та дизайн шафи.

Шафа-купе у вітальню

Для кожного вітальня несе свою функцію: для когось це столова, для когось – комфортне місце для приємного проведення часу з друзями, а для когось – просто зручне місце для перегляду улюблених фільмів та програм. Але, яку б функцію не виконувала вітальня, в будь-якому випадку, шафа-купе буде чудовим та корисним рішенням для неї. Велика кількість зручних поличок та різноманітних секцій допоможе Вам з легкістю зберігати всі необхідні Вам речі – книги, посуд, фотографії, техніку, одяг, різноманітні декоративні елементи та ін.

18.jpg

Компанії-виробники, представлені в нашому інтернет магазині, пропонують Вашій увазі надзвичайно широкий асортимент різноманітних моделей, виконаних у класичному та сучасному стилях, у стилях Hi-Tech та мінімалізм і т.д. Також, ви зможете купити шафу-купе для вітальні з глухими або дзеркальними фасадами, з підсвіткою або без – все залежить від Ваших смаків, потреб та вподобань.

Крім того, шафа-купе зможе максимально доповнити Ваш інтер'єр вишуканістю та граціозністю. Великий вибір дозволить Вам обрати шафу-купе, яка ідеально впишеться у Вашу вітальню, і наділить її привабливим зовнішнім виглядом.

Шафа-купе у спальню

Спальня – це єдине місце у всьому домі, де ми маємо можливість набратись сил та енергії, а також, повноцінно відпочити та відіспатись після тяжкого в насиченого робочого дня. Тому, дуже важливо, щоб меблі у спальні не тиснули на Вас, а навпаки, дарували Вам заспокійливу та гармонійну атмосферу.

18.jpg

На сьогоднішній день величезною популярністю користуються шафи-купе. Вони надійно зберігають різноманітні речі, тим самим допомагаючи підтримувати у спальні чистоту та порядок. Крім того, шафа-купе здатна зекономити простір кімнати, лаконічно та зручно розміщуючись в комфортній для Вас частині кімнати (особливо, якщо це вмонтована шафа-купе). Надзвичайно велика кількість шухляд, поличок та інших закритих та відкритих секцій вмістять всі Ваші речі – одяг, білизну, постіль,

Також, шафа-купе у спальні грає роль вишуканого декору, який наділяє інтер'єр неповторністю, витонченістю та тендітністю. В нашому інтернет магазині Ви зможете купити шафу-купе для спальні, обравши підходящу модель серед багатьох представлених в нас моделей. Серед великого асортименту дизайнерських та стильових рішень, розмірів та форм Ви неодмінно знайдете для себе потрібну модель, яка стане ідеальним рішенням для інтер'єру саме Вашої спальні.

Перед тим, як обрати шафу-купе для спальні, Вам варто добре проаналізувати та обдумати, який саме стиль шафи Вам підійде. Наприклад, якщо у Вас невелика за розміром спальня, чудовим рішенням буде шафа-купе з дзеркальними фасадами. Це дозволить значно розширити приміщення візуально та припинити відчуття тиску. Шафа з дзеркальними фасадами також підійде і для просторої спальні, що дозволить ще більше її збільшити, а також додасть яскравості та відчуття свіжості.

Шафа-купе у передпокій

Передпокій – це  обличчя будь-якої квартири чи будинку. І не даремно, адже перше місце, в яке ми потрапляємо, коли приходимо до дому – це звичайно передпокій. Він впливає на наш настрій та самопочуття не набагато менше, ніж, наприклад, спальня.

18.jpg

Також варто пам'ятати, що наші гості так само, коли заходять в наш дім, першим ділом бачать саме передпокій. І від того, яке враження в гостей складеться про передпокій, буде залежати їхнє враження і про Ваше житло в цілому. Тому, створити в ньому комфортні умови  - це дуже важлива задача.

Передпокій – це місце, в якому постійно зберігається безліч речей – одяг, ключі, парасолі, гаманці, сумки і т.д. Тому необхідно, щоб в ньому був спеціальний елемент інтер'єру, який би допоміг зберігати всі речі комфортно та практично. Чудовим рішенням для цього буде купити шафу-купе для передпокою.

В першу чергу, шафа-купе здатна зекономити простір передпокою, ергономічно та лаконічно розмістившись в потрібній Вам частині приміщення. Як варіант, буде доречно купити вмонтовану шафу-купе. Але і стандартна шафа також принесе Вам максимум комфорту, затишку та користі.

По-друге, ряд зручних, практичних та функціональних поличок, шухляд та різноманітних відкритих та закритих секцій допоможуть Вам комфортно зберігати абсолютно всі Ваші речі – від одягу до дрібних речей, наприклад, гаманців та ключів.

Широкий асортимент представлених в нашому інтернет магазині шаф-купе, дозволить знайти саме ту модель, яка буде ідеально та яскраво доповнювати Ваш передпокій, і зробить його привабливішим та більш вишуканим.

Шафа-купе в дитячу кімнату

Напевно, всі батьки в світі зустрічаються з такою проблемою, як вічна боротьба за чистоту та порядок в дитячій кімнаті. Адже бувають моменти, коли просто не знаєш, де зберігати величезну кількість дитячих іграшок та інших дитячих речей. І тут знову на допомогу приходить шафа-купе.

18.jpg

Купити шафу-купе для дитячої кімнати – це чудове рішення, завдяки якому у Вас буде комфортний та функціональний елемент інтер'єру, в якому Ви з легкістю розмістите абсолютно всі дитячі та Ваші речі – одяг, білизну, постіль, іграшку, книжки, декоративні елементи та ін.

Враховуючи постійні дитячі активні ігри, варто купляти шафу-купе з глухими фасадами, так як є ймовірність травмування дитини. Крім того, бажано обирати шафу, виконану у світлих кольорах, тому що вони здатні створити веселий та світлий настрій малюка.

Наш інтернет магазин пропонує Вашій увазі величезний вибір різноманітних моделей шаф-купе, серед яких Ви неодмінно знайдете модель, яка стане ідеальним доповненням Вашої дитячої кімнати.

Шафа-купе в офіс

Офіс – це місце, в якому перебуває надзвичайно велика кількість важливих документів, особистих речей, канцелярський належностей та ін. Тому в офісі дуже важливо мати спеціальне відведене місце для зберігання всіх цих речей.

18.jpg

Ви не помилитесь, якщо приймете рішення купити шафу-купе для офісу. Завдяки великій кількості зручних та практичних поличок, шухляд та інших відкритих та закритих секцій, вона з легкістю розмістить абсолютно всі Ваші речі – від одягу до важливих документів, канцелярії та Ваших особистих речей.

В нашому інтернет магазині Ви однозначно знайдете потрібну модель, яка ідеально впишеться в інтер'єр Вашого офісу та доповнить його вишуканістю та привабливим зовнішнім виглядом. Ви зможете придбати шафу як з глухими, так і з дзеркальними або скляними фасадами – все залежить від Ваших потреб та вподобань. Також, шафа-купе здатна створити комфортну та заспокійливу атмосферу в офісі, що дуже впливає на робочу ефективність, настрій та самопочуття. Все це робить її ідеальним вибором для будь-якого офісу.

Шафа-купе під замовлення

На сьогоднішній день все більше людей приймають рішення купити шафу-купе під замовлення. Така популярність недаремна. Адже при плануванні інтер'єру можна зіштовхнутись з великою кількістю різних нюансів, через які необхідно замовити шафу-купе тільки по певним критеріям та параметрам.

18.jpg

В нашому інтернет магазині Ви завжди маєте можливість обрати потрібний розмір та колір шафи-купе. Крім того, Ви з легкістю зможете замовити потрібну «начинку» шафи, тобто підлаштувати під себе розміщення поличок та шухляд, замовити додаткові секції і т.д. Все залежить від того, які функції вона повинна виконувати і від Ваших потреб.

Також, шафи-купе під замовлення можуть виконуватись з різних матеріалів – ДСП, МДФ чи натуральне дерево.

Матеріали

Сучасні виробники шаф-купе у своєму виробництві переважно використовують такі матеріали як ДСП, МДФ та натуральне дерево. Також, в деяких моделях використовуються елементи з пластику. На шафи-купе ціни залежать в тому числі і від них.

18.jpg

·Шафи-купе з ДСП та МДФ. Ці шафи завоювали величезну популярність завдяки поєднанню високої якості та приємної ціни. Вони є максимально міцними, надійними та довговічними. Крім того, вони можуть виконуватись в різних кольорових гамах. Таке рішення дозволить Вам купити шафу-купе недорого, враховуючи будь-які Ваші побажання.

·Шафи-купе з натурального дерева. Натуральне дерево – це екологічно-чистий матеріал, завдяки чому користується великою популярністю у виробництві шаф-купе. Дерев'яні шафи-купе відрізняються надзвичайно високими рівнями якості, міцності та надійності. Крім того, вони є абсолютно гіпоалергенними і не є шкідливими для життя та здоров'я людини. Тому, якщо Ви приймете рішення купити шафу-купе з натурального дерева – Ви не пожалкуєте про свій вибір.

Виробники

18.jpg


·Шафи-купе SV-Lux. Головною ціллю цієї відомої львівської компанії є створення максимально якісних меблів, які здатні забезпечити надзвичайно високим рівнем комфорту та затишку. Основним продуктом, який виготовляє компанія SV-Lux є шафи-купе. У своєму виробництві вона використовує такий матеріал, як ДСП, завдяки якому її продукція є якісною, і водночас, недорогою. Також, компанія використовує тільки найякіснішу фурнітуру від відомих виробників. Завдяки ним шафи-купе SV-Lux здатні прослужити на протязі багатьох років.

·Шафи-купе Комфорт. Ви не помилитесь, якщо приймете рішення купити шафу-купе фабрики Комфорт. У своєму виробництві компанія використовує тільки найсучасніші обладнання та технології, а також екологічно-чисті матеріали найвищої якості. Багатий вибір дизайнерських та стильових рішень дозволить Вам обрати потрібну модель, яка максимально якісно буде виконувати свої функції.

·Шафи-купе Меблі-Стиль. Ця українська компанія здатна зробити Ваш інтер'єр по-справжньому комфортним, функціональним та привабливим, створюючи надзвичайно якісні та надійні шафи-купе. У виробництві компанія використовує ДСП, що робить їх продукцію доступною по ціні. Також, значною перевагою компанії є використання розсувних систем Komandor, які дозволяють служити шафам довго та якісно.

·Шафи-купе Міромарк. Ця фабрика вже на протязі багатьох років забезпечує український ринок надзвичайно якісними меблями для спалень, віталень, передпокоїв, дитячих кімнат та ін. Багато уваги компанія приділяє виробництву шаф-купе, які вражають своєю вишуканістю, граціозністю та дійсно привабливим та неординарним зовнішнім виглядом. Використання у своєму виробництві якісних матеріалів робить їх шафи по-справжньому міцними та довговічними.

·Шафи-купе Скіф. Дана компанія використовує у своєму виробництві виключно натуральне дерево, а саме, масив сосни. Це робить їхні шафи-купе надзвичайно міцними, надійними та довговічними. Крім того, компанія використовує найсучасніше обладнання та інноваційні технології. Тому, купити шафу-купе фабрики Скіф є дійсно чудовим рішенням.

·Шафи-купе Гербор. Фабрика Гербор на протязі багатьох років є однозначним лідером на ринку України у виробництві та реалізації корпусних меблів для дому та офісу. Головною ізюминкою компанії є її модульні системи. Серед них яскраво виділяються шафи-купе, які вражають своєю вишуканістю та неповторністю. У виробництві компанія використовує сучасне обладнанні найвищого рівня, завдяки яким досягається максимальна якість та міцність. Якщо Ви вирішите купити шафу-купе фабрики Гербор, Ви будете задоволені її функціональністю, практичністю та довговічністю.

Інтернет магазин Мебліхіт пропонує Вам купити шафу-купе в таких містах, як Львів, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Харків, а також, в інших містах України недорого з доставкою по Україні. В нас представлені вітчизняні та імпортні виробники, чия продукція пройшла сертифікацію та відповідає абсолютно всім нормам якості та екологічності.

Обравши наші шафи-купе, Ви отримуєте ряд значних переваг:

·Ви отримаєте гарантію на термін 12 місяців.

·Ми відправляємо товар в будь-яку точку України за допомогою Нової Пошти або будь-якої іншої зручної Вам кур'єрської служби.

·Висока кваліфікація наших консультантів дозволяє надавати компетентну та професійну консультацію.

·В нас представлений надзвичайно широкий асортимент шаф-купе відомих та перевірених компаній-виробників.

Це далеко не весь список переваг, які надає інтернет магазин МебліХіт.

Наші висококваліфіковані менеджери зроблять все можливе, щоб допомогти Вам вибрати потрібну модель, і нададуть відповіді на всі Ваші запитання. Приємних та вдалих покупок!

Кнопка укр.png

 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок