Меблі фабрики Мебель-Сервіс

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 1328
  • 0
Напевно, вже не одна людина помітила, що рідко можна знайти меблі, в яких поєднувались би такі речі, як мінімальна ціна та максимальна якість. В цій статті ми розкажемо Вам про фабрику, яка навчилась ці речі поєднувати.

Снимок---копия.jpg


Меблева фабрика Мебель-Сервіс (Львівська область, м. Радехів) пропонує населенню недорогі, але дуже високої якості меблі. Такий результат отримався завдяки багаторічному досвіду фабрики та високій кваліфікації її працівників. На сьогоднішній день фабрика Мебель-Сервіс стала одним з лідерів у виробництві корпусних меблів не тільки в Україні. Вже багато років поспіль фабрика успішно виготовляє та відправляє меблі у країни СНД (Росія, Білорусі, Молдова та ін.). Меблі фабрики користуються великим попитом, який чим дальше, тим більше набирає обертів.
 
Спеціалізацією меблевої фабрики Мебель-Сервіс є виробництво корпусних меблів: вітальні, спальні, дитячі, кухні, передпокої та ін. Всі меблі фабрики виконані із врахуванням вимог комфорту та затишку, і відповідає всім стандартам та нормам. Вони є дуже практичними, зручними та функціональними. У якості матеріалів для корпусів використовується матеріал ДСП, а для фасадів – МДФ. Ці матеріали вже давно отримали популярність завдяки невеликій вартості, але достатньо великій якості.
 
Також вражає кількість дизайнерських та стильових рішень, якими фабрика наділяє свою продукцію. Серед них Ви можете знайти як вишукані меблі, виконані в класичному стилі, так і меблі в сучасному стилі.
 
Всі меблі фабрики Мебель-Сервіс виконують свої функції на максимум. Вітальні та передпокої зроблять все, щоб Ваша оселя мала ідеальний порядок та вишуканий зовнішній вигляд, спальня – все, щоб Ви отримали справжній комфорт та затишок для відпочинку, кухні – щоб Ви отримували справжнє задоволення під час приготування та прийому їжі.

Меблі фабрики Мебель-Сервіс, польські меблі Cama: переваги та якості будуть актуальним рішенням для Вашого домашнього затишку. Якщо Ви хочете купити меблі фабрики Мебель-Сервіс, або хочете отримати додаткову інформацію – наші кваліфіковані менеджери дадуть відповіді на всі Ваші запитання.
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок