Купити меблі в Хмельницькому

  • 14 травня 2020 12:11:15
  • Нема 0
  • Переглядів: 389
  • 0
Хмельницький є містом, що динамічно розвивається.

01.jpg

А це означає, що мешканці міста мають потребу в якісних та доступних товарах. І, зокрема, в меблях. Не дивлячись на те, що в місті є певна кількість меблевих магазинів, далеко не завжди можна знайти оптимальне рішення для конкретної ситуації. Компанія «Меблі Хіт» запрошує всіх мешканців міста в сучасні магазини, де пропонує величезний вибір різноманітних меблів та аксесуарів за дуже доступними цінами.

Чому меблі варто купувати саме в нас
 
Передусім, треба сказати, що наша компанія має значний досвід в меблевій справі, оскільки вже досить довгий час працюємо у Львові, продаємо меблі в Тернополі, і маємо декілька торгових комплексів меблевого напряму. Роки роботи на меблевому ринку дозволили нам отримати значні переваги, завдяки яким ми можемо запропонувати для вас найбільш оптимальні та привабливі умови. Основними нашими перевагами є наступні моменти.

- Широкий асортимент. Ми можемо запропонувати безліч різноманітних моделей меблів будь-якого типу. При цьому, ми працюємо з провідними виробниками таких меблів, що дозволяє нам в короткі терміни задовольнити будь-які потреби наших клієнтів. До того ж, ми маємо величезну кількість найменувань різноманітних аксесуарів до будь-яких меблів.
- Привабливі ціни. Оскільки ми маємо безпосередні зв’язки з провідними українськими та зарубіжними виробниками товарів меблевої групи, то вартість меблевих комплектів та окремих предметів для нас формується з урахуванням значних знижок. А це означає, що наша компанія теж має можливість забезпечити дуже привабливі умови на всі моделі, пропоновані в наших магазинах.
- Якісне обслуговування. Ми маємо ефективну програму навчання нашого персоналу. А це означає, що ви завжди можете бути впевнені в високому рівні професіоналізму та високій компетентності всіх наших працівників, які із задоволенням допоможуть вам знайти потрібну модель для того чи іншого випадку, з врахуванням смаків та потреб клієнта та його фінансових можливостей.
 
Де нас знайти та як з нами працювати

Станом на сьогодні, ми маємо два меблевих магазини на території міста. Вони розташовані в досить зручних місцях з хорошим поїздом громадським транспортом. Магазини знаходяться за наступними адресами.
 
м.Хмельницький. вулиця Соборна, 14/2

01.jpg
 
м.Хмельницький. вулиця Зарічанська, 1м ( в Набережному кварталі)

01.jpg
 
В обох магазинах вас обов’язково зустріне привітний персонал, з яким не лише продуктивно, але і просто приємно спілкуватися. Вам обов’язково покажуть все, що може бути корисним у вашому випадку.

Крім того, ви зможете задати всі питання, що стосуються тих чи інших особливостей конкретних моделей та їх експлуатації. Крім того, ви завжди можете вивчити пропозицію нашої компанії на нашому Інтернет ресурсі, де представлені тисячі різноманітних моделей меблів на будь-який смак та будь-який гаманець. Вивчення матеріалів сайту дасть вам можливість більш ефективно провести свій час в наших магазинах та поставити більш конкретні запитання до наших спеціалістів.

Ми, без проблем, здійснюємо доставку придбаних у нас меблів в будь-яку точку України. При цьому, ви завжди можете обрати найбільш оптимальний спосіб оплати та параметри доставки. Все це можна довідатися в наших продавців-консультантів в магазинах або передзвонивши на телефони, вказані на нашому сайті.
 
 +38 067 672 01 44
Viber
Telegram
Messenger
Замовити дзвінок